Loodan väga, et toovad sisse just rohkem fantaasiaelemente, sest kui realismi taga ajamisega kees tunnetepott nii üle, et keegi ei saanud enam aru, mis ta on ja kus ta on, rääkimata siis veel zombidest, siis nüüd võiksi Michonne tulekuga stiil liikuda kiirema tempo ja suurema pinge suunas nagu ka koomiksis. 3. hooaeg peaks tulema jubedam kui eelmised, aga seda juhul kui nad ei jobuta kogu aja vanglas.
Haigelt loll sari, mida siiski vaatan nagu viimane sucker. Ma ei teagi enam, mis mind selle poole tõmbab. Võib olla meeldib mulle end närvi ajada ja iga episoodi ajal pausitada, et koondada mõtteid selle kohta, mida just nägin või kuulsin. Kui pausitan näiteks Justifiedi ajal siis selleks, et minna tagasi ja vaadata mingi koht uuesti või lihtsalt mõelda läbi sisuliine, siis TWD puhul üritan läbi näha lauslollusest ja ebaloogilisusest, et siis mõista inimlikku loogikat kogu selle jama taga.
Sarja üks suurimaid probleeme on suutmatus lavastada ja kirjutada tegelastevahelisi olulisi situatsioone ja arengut läbi tegevuse. Kogu teine hooaeg oli areng ühe koha peal, mis siis, et meil on zombie infested world. Tegevust oleks neil olnud küllalt - näiteks sõiduvahendite soomusmasinateks muutmine või mis iganes loogiline mõte, mis tuleks igale teisele normaalsele inimesele pähe. Teine probleem on aga pidev seletamine, et mis me teeme, aga alati võiks ka reaalselt näidata - perimeetri kontrollimine, maaala puhastamine või mis iganes, aga ei saa ju seletada, et sina teed seda ja mina seda, aga siis saavad hiljem verandal kokku ja ajavad jälle udu.
Kolmas suurim probleem on viis, kuidas tegelased mõistavad oma tundeid - kammoon, keegi ei räägi nii, mõtlevad küll, aga keegi ei ütle nii otse välja. Kuidas ma saan samastuda tegelastega, kes puistavad südant nagu oleksid Oprahi saates. Detailide väljamängimisest pole kuulnud? Subtle lähenemine? Psühholoogiline karakteriarendus? Ei? Eks surege siis, ma vaatan teid suremas ja mul on põnev, aga ma ei hooli.
Supekas on ära vajunud (viimane oli siiski hea), The Walking Dead ajab oma udu, Alcatraz võtab alles hoogu, aga erinevalt kõikidest teistest pole FRINGE siiani langenud nulli või tekitanud tunde, et palun lõpetame nüüd ära. Grimm on ka üks hea nähtus teiste kõrval. Et siis ulme/fantaasia/horrori pealetung on Fringe näitel tugev vanade tegijate rindel, aga nõrk uute tulijate suhtes. Grimm on tegija, aga sellest jääb väheks.