Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas Forzelius » 14. Märts 2012, 00:38

See on see, kui zombie'de tapmine mõjub juba võõralt. Näitab, kui sitasti sari enne seda tehtud on. Lihtne.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 14. Märts 2012, 01:14

Forza kirjutas:See on see, kui zombie'de tapmine mõjub juba võõralt. Näitab, kui sitasti sari enne seda tehtud on. Lihtne.

Agreed.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 14. Märts 2012, 15:30

See zombide tapmise alguisstseen oli ju lihtsalt võrratu ja seda nii tehniliselt ja lavastuslikult kui ka eelmisele episoodile olulises võtmes.

Täiesti selge ja valik vastus DeMunni surmale - puhastame ümbrust. Ainuke probleem on aga see, et selline puhastamine peaks olema ja kindlasti ka oli täiesti tavaline rutiinne tegevus. Probleem on see, et rutiinset tegevust ei saa näidata ühe korra - enne anti mõista et valvame ümbrust ja puha, aga seda ei näidatud kordagi. Millegi ütlemine on sageli väga erinev kui selle tegevuse näitamine - actions count not words.

Stseen ise oli sobilik ja mõjus, aga selle eesmärk tundus olevat pigem rutiinse tegevuse segamine DeMunniga juhtunuga väljaelamisega. Väljaelamine oli, aga rutiinsust mitte. Tegelikult oligi see ju esimene kord kui nägime tegelasi farmi ümbrust puhastamas.

Seda enam tuli üllatusena osa lõpus olnud zombide hord farmi juures. Aga see selleks. Ju nad siis kõndisid sinna ühiselt, Zombid töötavad ka omavahel paremini kui inimesed. Eks see on ka osa teemast. Zombid tapavad, sest peavad tapma. Inimene tapab lõbu, soovide ja kõikide teiste ihade pärast. Mõnikord on tapmine õigustatud nagu Shane puhul.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 15. Märts 2012, 00:41

See hord tundub siiski minu loogika järgi võimatu.
Spoiler :
Püsside paugutamine seal farmis neil koguaeg käinud (minuarust oli ühes osas isegi laskmisharjutused kusagil metsavahel) ning järsku kooserdas neid seal METSIK punt, mitte paar ära eksinud zombiet. Nende olemuse järgi(enne kui Carl Shane'i tulistas) nad tiksusid seal niisama paigal, mitte ei liikund konstantselt farmi poole mingite varasemate toimingute pärast ning järsku ühe 9mm püstoli lätakas kutsus neid sadade viisi farmi poole.

Ei tulnd neid siis kui vanamees suurest westerni revolverist maha lasti ning mitte ka siis kui haavlipüssidega lauda juures pümmutati. Nad ei saanud sinna niimoodi üleöö või isegi paari päeva jooksul tekkida, igastahes mitte sellise massiga. Kui nad hooaja esimeses pooles tüdrukut otsisid siis jäi üsna selge mulje, et tihedat asustust ligidal ei ole, üsna keset hõredalt asustatud loodust on need farmid seal(näiteks see stseen kus farmiomanik Rick'iga rääkis midagi jumalast kusagil mäekünka peal, taustaks piiritud metsad). Ma saan aru kui mõned loetud numbrid zombiesid niisama ringi kondades metsa ära eksivad, aga mida teeb külatäis zombiesid keset suurt metsa tihedalt koos?
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Wisegirl » 15. Märts 2012, 22:02

Six-Fo kirjutas:12 osa oli üle pika aja päris hea osa, hakati reaalselt asju organiseerima selleasemel et vahetpidamata suhteprobleeme arutada. (mõni üksik moment välja arvata) Kuid lõpu kohta üks suur WHAT THE FUCK????

Indeed. Väga äge.

Tahtsin aga lisada, et kuigi naistegelased toovad seriaali omajagu nämmutamist ning draamat, tuleks Shane siiski Draamakuningaks tituleerida; keset maailmalõppu otsustab ta, et on paras aeg hakata naise pärast tüli kiskuma ning ei suuda sellest üle saada. S-H-A-M-E. Niiet paras, oligi vaimselt ebastabiilne.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 19. Märts 2012, 14:03

2x13 oli tõsine zombiseriaali episood, kus ei jäänud puudu ei põnevusest ega ka üllatustest.
Spoiler :
Zombide päritolu oli hea algus, need samad, kes Ricki hobust sõid. :pööritus: Kahju, et nii paljud surma said, samas neil oligi juba liiga suur kamp ka, et kõiki jälgida. Andrea leid oli suht friiki, mingid käteta zombid ketiga järgi, wtf, kas ta pärines ka sellest lossist, mis lõpus oli? Tahaks juba järgmist hooaega näha, kuigi tundub, et sinna on ikka mõnuga igasugust fantaasiat juba lisatud.

Pilt
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 19. Märts 2012, 15:58

Zinera kirjutas:
Spoiler :
Andrea leid oli suht friiki, mingid käteta zombid ketiga järgi, wtf, kas ta pärines ka sellest lossist, mis lõpus oli? Tahaks juba järgmist hooaega näha, kuigi tundub, et sinna on ikka mõnuga igasugust fantaasiat juba lisatud.

Pilt

Spoiler :
Mind väga huvitab, mida see tegelane endast kujutada tahtis. Tundus, nagu mingi zombilausuja-taltsutaja. :) Mulle see väga meeldis, kuigi tundus natukene ülepingutatud ja teemast väljas olevat. See loss või vangla... see hakkab vast järgmises hooajas järjekordset safe-zone'i endast kujutama. Kindlasti ootan järgmist hooaega, juba nende kahe detaili tõttu.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Zinera » 19. Märts 2012, 16:04

Rain kirjutas:
Spoiler :
Mind väga huvitab, mida see tegelane endast kujutada tahtis. Tundus, nagu mingi zombilausuja-taltsutaja. :) Mulle see väga meeldis, kuigi tundus natukene ülepingutatud ja teemast väljas olevat. See loss või vangla... see hakkab vast järgmises hooajas järjekordset safe-zone'i endast kujutama. Kindlasti ootan järgmist hooaega, juba nende kahe detaili tõttu.

Spoiler :
See vanglaehitis tekitas kerget deja vu tunde "28 Days Later"-is olnud mõisaga. Uued tegelased ja rohkem intriige, loodetavasti rohkem ZOMBISID! (Y)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 19. Märts 2012, 19:49

Olin valmis rõvedamateks stseenideks ning suuremaks verevalamiseks. Kas olen sarja vaatamisega karastunud, aitas ööpimedus või kartsin lihtsalt hullemat. Väga põnev ja pingeline episood, inimelude osas eriti üllatusi polnud. Huvitav, mis nüüd Rick'ist saama hakkab; kuidas grupp temasse edaspidi suhtub jne.

Spoiler :
Pole kindel, mida arvata Andrea päästnud... isikust. Ootamatu oli kedagi sellist kohata, ühelt poolt tundub olevat bad-ass, samas lihtsalt üle pakutud ning imelik tüüp. Loodan, et S3 ei lähe liialt fantaasiaks kätte, vaid püsib realistlikum -- nagu seni. :)
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas hint » 19. Märts 2012, 22:13

Kuskil 10 minta episoodi sisse ma ei saanud enam naeru kuidagi pidama, vot see oli alles täpsuslaskmise tase!
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Garli » 19. Märts 2012, 22:14

Lõpuks ometi
Spoiler :
vangla ja Michonne!
Pilt

Küll võttis ikka aega.
Lõpp oli korralik teaser, aga hooaeg ise nõõõõrk.

edit: +1, hint
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 20. Märts 2012, 00:36

Spoiler :
On paratamatu, et kui terve hooaja üldine kvaliteet on suhteliselt nigel, siis finale võib tunduda vingena või erilisena. Kerge oleks vinguda, et viimane osa ei päästa ära terve hooaja kesist taset, kuid samas võib ka kiita, et vähemalt osati seda hästi teha. Jah, hooaeg oli 5/10 nõrk. Liigne ühe koha peal venitamine aitaks kaasa ainult siis, kui on mahlakas dialoog ning kuhjaga huvitavaid karaktereid, kelle arendamiseks see või teine koht sobiv oleks. See hooaeg oli aga kõike muud kui seda. Vaprad ja ilusad segatud aeg-ajase surnud jõllide mahanottimisega. Kuna soovin mitte juba niigi palju läbileierdatud laidukoorile lisa anda, siis siin ka kritiseerimine lõppeb, sest kõik on juba nädalast nädalasse siin ära öeldud ning midagi otseselt lisada ei ole.
Finale ise oli huvitav, karakterite surmad, nagu arvata (minul, kes ma pole koomikseid lugenud), piirdusid olematute "1 line per 2 episodes" tüüpidega. Kohati jäi mulje, et Vargamäe Hershel kooleb ka omaenda kindluses, ent õnneks nii ei läinud. Alates sellest ajast, kui ta küünile 1:0 tehti, on ta mulle järk-järgult aina rohkem sümpatiseeruma hakanud. Andrea grupist eemaldumine oli vast kõige ootamatum lüke ja seda heas mõttes. Esiteks, teadsin juba ette, et mingi emotiinekas peaks peatselt sarja sekkuma ning tema tutvustamine säärasel moel näis loogiline (koomiksilugejad, ärge turri karake, tegemist mittelugeja muljetega, mainin taaskord. Sellest Michonnest teadsin ainult läbi kaksikute ja nende lühikirjelduse). Teiseks, tõsiasi, et grupp ei ole koos, on positiivne, vaadates, kui kaua nad seda juba olnud on. Ja kuna Sophia jälgi juba pool hooaega (kõlab uskumatult) taga aeti, siis oli siililegi selge, et Andrea otsingutele nii kaua minema ei hakka (ma südamest loodan).
Mulle on meeldima hakanud ka Rick. Viimased paar-kolm osa on ta oma tavalisest "aww, shucks, zombied, wat do?" staadiumist natuke välja tulnud ning süngemaks läinud. Päris dark side'i loodetavasti ei lähe, aga demokraatia lõpp Ricki gängis on küll vägagi meeldiv. Loodan, et järgmine hooaeg on Darylil samuti natuke kandvamat rolli, praegu on ta lihtsalt mootorrattaga badass, kes seltskonda ei sulandu ja kes on vajalik ainult oma täpse käe pärast. Then again, kes nendest naistest peale Andrea vajalik oleks. Igatahes, loodan tõsist edasiminekut stsenaariumi osas ja eriti dialoogi suhtes. Palun ärge olge nii imalad, sarjal materjali on. 2 hooaeg imes, aga 3. hooaeg ei pea seda üldse tegema.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 20. Märts 2012, 23:36

Millised olid The Walking Dead`i parimad episoodid?
Lihtne! Avaosa ja finaal.

Kes oli lemmiktegelaseks?
Daryl ja suurte mööndustega ka Shane.

Mida ootad 3. hooajast?
Spoiler :
Mis siin ikka oodata? Arvatavasti istuvad taaskord terve hooaja vanglaseinte vahel, lobisevad oma tunnetest ja saavad kõige rumalamatel põhjustel surma.
Loodan siiski, et nii ei lähe :?

Ahjaa, Michonne lööb ka kampa. Minu uus lemmiktegelene (Y)

Praeguses seisus olen ühes oodatuimas hooajas ikka ääretult pettunud :(
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 21. Märts 2012, 00:00

Loodan väga, et toovad sisse just rohkem fantaasiaelemente, sest kui realismi taga ajamisega kees tunnetepott nii üle, et keegi ei saanud enam aru, mis ta on ja kus ta on, rääkimata siis veel zombidest, siis nüüd võiksi Michonne tulekuga stiil liikuda kiirema tempo ja suurema pinge suunas nagu ka koomiksis. 3. hooaeg peaks tulema jubedam kui eelmised, aga seda juhul kui nad ei jobuta kogu aja vanglas.

Spoiler :
Pilt

Haigelt loll sari, mida siiski vaatan nagu viimane sucker. Ma ei teagi enam, mis mind selle poole tõmbab. Võib olla meeldib mulle end närvi ajada ja iga episoodi ajal pausitada, et koondada mõtteid selle kohta, mida just nägin või kuulsin. Kui pausitan näiteks Justifiedi ajal siis selleks, et minna tagasi ja vaadata mingi koht uuesti või lihtsalt mõelda läbi sisuliine, siis TWD puhul üritan läbi näha lauslollusest ja ebaloogilisusest, et siis mõista inimlikku loogikat kogu selle jama taga.

Sarja üks suurimaid probleeme on suutmatus lavastada ja kirjutada tegelastevahelisi olulisi situatsioone ja arengut läbi tegevuse. Kogu teine hooaeg oli areng ühe koha peal, mis siis, et meil on zombie infested world. Tegevust oleks neil olnud küllalt - näiteks sõiduvahendite soomusmasinateks muutmine või mis iganes loogiline mõte, mis tuleks igale teisele normaalsele inimesele pähe. Teine probleem on aga pidev seletamine, et mis me teeme, aga alati võiks ka reaalselt näidata - perimeetri kontrollimine, maaala puhastamine või mis iganes, aga ei saa ju seletada, et sina teed seda ja mina seda, aga siis saavad hiljem verandal kokku ja ajavad jälle udu.
Kolmas suurim probleem on viis, kuidas tegelased mõistavad oma tundeid - kammoon, keegi ei räägi nii, mõtlevad küll, aga keegi ei ütle nii otse välja. Kuidas ma saan samastuda tegelastega, kes puistavad südant nagu oleksid Oprahi saates. Detailide väljamängimisest pole kuulnud? Subtle lähenemine? Psühholoogiline karakteriarendus? Ei? Eks surege siis, ma vaatan teid suremas ja mul on põnev, aga ma ei hooli.

Supekas on ära vajunud (viimane oli siiski hea), The Walking Dead ajab oma udu, Alcatraz võtab alles hoogu, aga erinevalt kõikidest teistest pole FRINGE siiani langenud nulli või tekitanud tunde, et palun lõpetame nüüd ära. Grimm on ka üks hea nähtus teiste kõrval. Et siis ulme/fantaasia/horrori pealetung on Fringe näitel tugev vanade tegijate rindel, aga nõrk uute tulijate suhtes. Grimm on tegija, aga sellest jääb väheks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas P2ppin » 21. Märts 2012, 02:07

Ise tunnen samamoodi, et häid külgi väga ei oskagi välja tuua, aga miski ikka paneb vaatama (kergeta hilinemistega aga ikkagi). See hooaeg oli samuti täielik kräpp, aga vähemalt tundub, et järgmine hooaeg on neil veits reaalsem "safe zone" (no see farmis kükitamine ja pere mängimine oli ikka väga naeruväärne).
Spoiler :
Kahju, et Shane surma sai, aga nagu aru saan, siis oli ka koomiksis nii. Täis scumbag karakter, aga elasin just temale kaasa. Rick koos oma perekonnaga võiks juba kiiremas korras ära kärvata, aga kahjuks seda ei juhtu. See l*bu naine seal ringi tormas kui need zombied ründasid, siis nagu täielik totakas elasin elu eest kaasa, et mingi braindead ta ära killiks. How dissapointing :(.
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist