Müürileht kutsub osalema noorte filmikriitikute konkursil

Kategooriata

Mitmendat aastat järjest korraldab Müürileht noorte filmikriitikute konkursi. Parima kirjatöö autorit ootab 400 euro suurune stipendium EFIlt ning prii pääs aasta lõpuni kõikidele Sõpruse, Artise ja Elektriteatri filmiseanssidele. Kolm parimat filmi- ja sarjaarvustust avaldame Müürilehe juuninumbris.

Keda konkursile oodatakse?
Ideaalne kandidaat on see, kes segab loomingulisust intelligentsi ja tundeelamustega ning liidab oma arvustusse ka isikupära ja sõltumatut intuitsiooni. Neljaliikmeline žürii võtab otsustamisel mõistagi arvesse arvustaja oskuslikku taustauuringut, argumentatsiooni ning sõnaosavust. Konkursil osalemisel ei ole vanusepiirangut, küll aga on oodatud ainult need kirjutajad, kes ei ole seni filmiajakirjanikena töötanud.

Millised on konkursil osalemise tingimused?
Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul ootame seekord ainult eesti filmide ja sarjade arvustusi. Filmi tootmisaasta ei ole oluline ning koostöös Eesti Filmi Instituudiga (EFI) on kõigil huvilistel võimalik vaadata endale meelepärast eesti filmi EFI veebikeskkonnas. Filmide vaatamisõiguse saamiseks kirjuta aadressil sigrid@filmi.ee.

Teksti pikkus võib olla kuni 3500 tähemärki (koos tühikutega) ning tööd tuleb saata Emilie Toomelale aadressil emilietoomela@gmail.com hiljemalt 18. maiks 2018. Konkursile saadetud tööde seast valivad välja parimad žürii esimees Emilie Toomela, Sirbi filmitoimetaja Tristan Priimägi, režissöör Martti Helde ja EFI filmikirjaoskuse projektijuht Johannes Lõhmus.

Toimetas: Ralf
27. aprill 2018, kell 06:32

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga