"Elavad surnud" uus hooaeg esilinastub juba nädala pärast

Teleuudised

Menusarja "Elavad surnud" ("The Walking Dead") 7. hooaeg esilinastub Eestis FOX kanalil järgmisel esmaspäeval, 24. oktoobril kell 22.00, vähem kui 24 tundi pärast maailma esilinastust. Sarja tegijad on lubanud, et uus hooaeg toob palju ootamatuid süžeekäike, kus ükski peategelastest ei ole kaitstud surma eest.

Näitleja Andrew Lincolni sõnul kohtuvad peategelased seitsmendas hooajas seni suurima pahalasega. "Peategelane Rick mängu enam ei juhi. Kuuenda hooaja lõpus võtab selle rolli üle Negan, mistõttu keegi ei või olla kindel, et ta sellest eluga pääseb. Vaatajad võivad olla kindlad, et seitsmes hooaeg toob murdelisi sündmusi, mis muudavad kogu sarja käekäiku," lubas Lincoln.

Rahvusvahelise uuringu Global Average Demand järgi on "Elavad surnud" maailma populaarseim telesari. Sari on juba viimased neli aastat kõrgeima vaadatusega draamasari 18-49 aastaste segmendis. Sarja eelmist, kuuendat hooaega jälgis võrreldes varasema hooajaga koguni 37 protsenti rohkem inimesi.

Emmydega pärjatud õudusdraama põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning räägib ellujäänutest, kes politseinik Rick Grimesi juhtimisel proovivad leida turvalist kohta zombidest rüüstatud maailmas. Sarjas teevad kaasa Andrew Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira jt.

Sarnaselt varasematele hooaegadele linastub ka seitsmes hooaeg kahes jaos: esimesed kaheksa osa jõuavad eetrisse alates 24. oktoobrist ning ülejäänud kaheksa alates 2017. aasta veebruarist. Hooaeg esilinastub esmaspäeval, 24. oktoobril kell 22.00 FOX kanalil.

Toimetas: Ralf
17. oktoober 2016, kell 16:37

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga