Kinos Kosmos erilinastub kontsertfilm The Rolling Stonesi esinemisest Kuubal

Sündmused

Kosmos IMAX näitab järgmisel reedel, 23. septembril kontsertfilmi "Havana Moon", mis linastub vaid ühel õhtul valitud kinodes üle maailma. Film viib vaatajad The Rolling Stonesi märtsis toimunud ajaloolisele kontserdile Kuuba pealinna Havannas.

Kosmos IMAX esindaja Hanno Egipti sõnul on The Rolling Stonesi Kuuba esinemise näol tegemist sajandi kontserdiga. "See oli rohkem kui lihtsalt suurepärane rokk-kontsert. The Rolling Stonesi esinemine tähistas murdepunkti Kuuba ja Ameerika Ühendriikide vahelistes suhetes – paljude kuubalaste jaoks oli see esimene kord kuulda The Rolling Stonesi loomingut. Läbi selle erilinastuse on võimalik seda kontserti kogeda ka neil, kes ise kohal ei viibinud," ütles Egipt.

Briti rokkbänd The Rolling Stones koosseisus Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts ja Ronnie Wood andsid Kuuba pealinnas Havannas Ciudad Deportiva staadionil 25. märtsil tasuta kontserdi ligi 1,2 miljonile kuulajale. Kontsert tähistas nende América Latina Olé turnee lõppu.

Filmi "Havana Moon" režissöör on Paul Dugdale, kes teinud dokumentaal- ja kontsertfilme mitmetest hinnatud muusikutest nagu Adele, Coldplay jt. The Rolling Stonesi kontsertfilmis saab kuulda selliseid bändi tuntud hitte nagu "Jumpin' Jack Flash", "It’s Only Rock 'n Roll", "Gimme Shelter", "Brown Sugar", "Satisfaction" ja mitmed teised.

Erilinastus toimub järgmisel reedel, 23. septembril algusega kell 19.00 kino Kosmos IMAX saalis. Seanss kestab 2 tundi. Pileteid saab osta veebilehel www.kinokosmos.ee ja kino piletikassast tavahinnaga 7,50 eurot ning klubiliikme hinnaga 7,10 eurot.

Kino Kosmos IMAX on osa Cinamon Holdingi kinoketist, mis on üks juhtivaid kinokompaniisid Baltimaades, opereerides kaasaegseid kobarkinosid Tallinnas, Tartus, Riias ja Kaunases. Ettevõttele kuulub kaks kaubamärki – Cinamon ja Kosmos IMAX. 2014. aastal avas Cinamon Holding endises kino Kosmoses esimese IMAX ekraaniga kino Balti riikides.

Toimetas: Ralf
19. september 2016, kell 14:25

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga