Juulis alustavad uued filmikanalid Filmzone ja Filmzone+

Teleuudised

1. juulil kell 19.00 alustavad uued filmikanalid Filmzone ja Filmzone+. Valdavalt koosneb kanalite saatekava Hollywoodi kassahittidest ja leidub ka väärtfilme nii Euroopast kui mujalt maailmast. Programm on eestikeelsete subtiitritega ning seda on võimalik vaadata venekeelse pealelugemisega.

Filmzone ja Filmzone+ kanalite erinevus seisneb näidatavate filmide sisus. Kui esimesest leiab rohkelt põnevus-, seiklus- ja märulifilme, siis teisest pigem draamat, romantikat ja komöödiaid.

Lähiajal saab Filmzone kanalil Tom Hanksiga peaosas näha krimidraamat "Teekond hukatusse", ajaloolist märulit "Kapten ja komandör: Retk maailma äärele" koos Russell Crowe'ga, aga ka Arnold Schwarzeneggerit, kes päästab Ameerika väikelinna filmis "Viimane võitlus".

Filmzone+ pakub vaatamiseks filmi "Müürililleks olemise iseärasused", kus on peaosas Logan Lerman ("Percy Jackson ja olümplased: Välguvaras"), igihaljast Meryl Streepi filmis "Lootus tärkab" ning komöödiat «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus».

Esimesena on uued kanalid Filmzone ja Filmzone+ 1. augustist nähtavad Elioni klientidele.

Väljavõte pressiteatest:
Elioni hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul täidavad Filmzone’i kanalid tühimiku, mida K1 ja HD1 siiani täita pole suutnud. “Eesti televaataja ootab väga selgelt eestikeelseid filmikanaleid, mis tooksid võimalikult uued filmid võimalikult kiiresti pärast kinolevi telesse. Me näeme küll ühelt poolt teenuste nagu Filmiriiul ja ka traditsioonilise videolaenutuse õitsengut, kuid ka nõudlust eestikeelse tõlkega filmikanalite järele.”

Seoses Filmzone’i ning Filmzone+i saabumisega lõpetab Elion ühtlasi telekanalite K1 ja HD1 edastamise ja nagu ikka taolistel puhkudel on nutiTV kliendil, kes ei soovi ülaltoodud kanalimuudatuste tottu nutiTV kasutamist jätkata, õigus teenuse kasutamiseks sõlmitud leping üles öelda ilma leppetrahvita, andes sellest AS-ile Eesti Telekom teada enne 01.08.2015.

Juhul kui nutiTV lisakanalite paketi tellinud klientidel ei ole pärast 1. augustit mingil põhjusel Filmzone’i kanaleid valikusse ilmunud, soovitame teha digiboksile restart – st eemaldada digiboksilt toitejuhe ning panna uuesti tagasi.

Toimetas: Ronet
30. juuni 2015, kell 20:06

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga