Koomik Louis C.K. jõuab taas kinoekraanidele

Filmiuudised

C.K. kinnitas, et plaanib kirjutada, lavastada ning mängida peaosa valmivas indie-filmis "I'm A Cop". Filmi produtsendiks saab näiteks filmi "Ex Machina" ja telesarja "The Newsroom" juures tegutsenud Scott Rudin. Temaga teevad koostööd ka koomiku telesarja "Louie" produtsendid Blair Breard ja Dave Becky, vahendab The Hollywood Reporter.

Film hakkab rääkima depressioonis keskealisest mehest, kes on vabatahtlik politseinik, kes elab tahtmatult oma endisest tunnustatud politseinikust ema varjus. Kui ema sureb, jääb tema mõju siiski kestma ning sunnib meest ka ise päriselt politseiniku ametisse püüdlema, kuigi see pole kunagi olnud tema unistus.

Viimati oli koomik 2001. aastal korraga režissööriks ja stsenaristiks kinofilmile "Pooty Tang", mille peaosas oli Chris Rock. Filmistuudio Paramount eemaldas Loius C.K. filmi tegemise juurest järelproduktsiooni ajal. Selle aasta aprillis ütles koomik Hollywood Reporterile, et ta on vahepealsetel aastatel palju õppinud ning valmis nüüd taas kinolinale jõudva filmi tegemisega rinda pistma.

"Ma ei tunne, et vajaksin kellegi nõuandeid telesõu tegemiseks, sest ma tean täpselt, mida teen, kuid oleks väga arrogantne mõelda, et saan võtta kellegi 8 miljonit ja lihtsalt muuta selle filmiks," ütles ta. "Filmid on erinevad. Nendes on jäävust," märkis koomik.

Louis C.K. loodud telesari "Louie" on võitnud koomikule kaks Emmyt ning aprillis alustas selle viies hooaeg.

http://menu.err.ee/

Toimetas: Soprano
5. mai 2015, kell 22:23

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga