Tarantino plaanib "Vabastatud Django" 4-tunnist miniseriaali

Teleuudised

Režissöör Quentin Tarantino rääkis ühel Cannes'i üritusel oma plaanidest luua 4-tunnine miniseriaal "Vabastatud Django" ("Django Unchained", 2012) filmi põhjal.

"Mul on umbes 90 minutit materjali üle Djangost. Seda pole kuskil näidatud. Minu idee on luua 4-tunnine versioon "Vabastatud Djangost". Aga me ei näitaks seda filmina. Ma pigem looksin neli 1-tunnist peatükki. Nagu 4-tunnine miniseriaal. Ja näitaksin seda televisioonis, üks tund ehk üks peatükk korraga."

Tarantino põhjus luua miniseriaal televisioonile, mitte kinolinadele, on antud juhul väga lihtne. "Me saaksime kasutada juba valmis materjali ning see ei paneks kellegi kannatust proovile. See toimiks miniseriaalina. Need meeldivad inimestele. Publik pööritab silmi 4-tunnise filmi peale. Aga neli tundi miniseriaali, mis kõigile meeldiks, seda nad vaataksid hea meelega. Vähemalt sellisena ma seda ette kujutan."

See pole esimene kord, kui režissöör on rääkinud Django pikema versiooni loomisest. Samuti pole see esimene kord, kui tal on olnud liiga palju materjali üle filmist. "Kill Bill" lõigati kaheks osaks enne, kui see üheks täispikaks filmiks pealkirjaga "Kill Bill: The Whole Bloody Affair" uuesti kokku monteeriti. Harvey Weinstein isegi soovitas Tarantinol teha Django filmiga kohe algusest peale samamoodi ja näidata seda kahes osas.

Novembris hakkavad aga Tarantinol "The Hateful Eight" filmivõtted, mille tegemisest ta aasta alguses loobus käsikirja lekkimise tõttu. Nüüdseks on ta maha rahunenud ning on ametis stsenaariumi ümberkirjutamisega.

Toimetas: Soprano
28. mai 2014, kell 02:52

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga