NBC lõpetab "Community" tootmise

Teleuudised

Dan Harmoni loodud kultuskomöödiaseriaal "Community" ("Rahvaülikool") peab võib-olla loobuma oma tunnuslausest "Kuus hooaega ja film" (#SixSeasonsAndAMovie), sest hiljuti lõppenud viies hooaeg jääb esialgu seriaali viimaseks.

On teadatuntud tõde, et pärast Harmoni ja peaprodutsendi Chris McKenna lahkumist kannatas "Community" neljas hooaeg kõvasti. Asemele toodi David Guarascio ja Moses Port ning fännid kurtsid, et armastatud seriaal on oma originaalsuse kaotanud ja vaatajaskond langes.

Nüüd tekib küsimus, kas produktsoonifirma Sony Television üritab viia seriaali mujale üle, näiteks Hulu või Netflixi veebikanalitesse või kuhugi mujale. Harmon andis just paar nädalat tagasi märku, et nad uurivad teisi variante juhul kui NBC ei taha seriaalile viimast ja kuuendat hooaega anda, nii et vähemalt on seriaali loojad selle võimalusega juba arvestanud.

Dan Harmon rääkis HitFix'ile oma järjekindlast plaanist lõpetada "Community" nii, nagu kavandatud: "Kui ma pean filmi tegema oma keldris savist ja kleeplindist, siis sedasi ma ka teen, sest lugu vajab lõppu. Seriaali raamatu pealkiri ei saa olema ""Community", huvitav teekond seriaali, mida keegi kunagi ei vaadanud". Raamatu pealkiri saab loomulikult olema "Kuus hooaega ja film"."

Samal ajal saab Harmoni loodud animatsiooniseriaal "Rick and Morty" teise hooaja.

Toimetas: Soprano
9. mai 2014, kell 23:39

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga