AMC teeb "Preacheri" koomiksist seriaali

Teleuudised

AMC on lõpuks hakanud arendama kauaoodatud teleseriaali Garth Ennise ja Steve Dilloni 1990ndate koomiksist "Preacher". Sarja loojaks on Sam Catlin ("Halvale teele") ning Seth Rogen ja Evan Goldberg ("Lõpp") on seriaali produtsendid ja piloodi stsenaristid.

Rogen ja Goldberg sõnasid ametlikus kommentaaris, et: "See on hämmastav! Me üritasime seitse aastat alustada tööd "Preacheri" seriaali kallal ja oleme õnnelikud, et AMC võttis lõpuks projekti käsile. See on meie mõlema lemmikkoomiks ning me anname endast parima, et seda õigesti teha."

"Preacher" räägib reverend Jesse Custerist, Texasest pärit jutlustajast, kes on kaotamas oma usku ning kes saab teada, et Jumal on lahkunud taevast ja hüljanud oma kohustused. Ta avastab, et on ainuke inimene, kes on võimeline Jumalat üles otsima ning nõudma talt vastuseid. Teda saadavad sel teekonnal tema eks-tüdruksõber ja sõbralik vampiir, kes eelistab süütute verele hoopis pinte pubidest. Samal ajal jälitab teda pahade tüüpide kõige klassikalisem ikoon: surematu ja peatamatu tapamasin nimega Saint of Killers, üksik kauboi tüüpi tegelane, kelle ainuke eesmärk on tappa Jesse.

Autor Garth Ennis ütles uudise kohta: "Steve Dillon ja mina oleme väga õnnelikud, et "Preacherist" tehakse teleseriaal, mis istub antud loole paremini kui näiteks kahetunnine filmiversioon. Sony TV ja AMC on toonud vaatajateni kaks minu lemmikseriaali, "Halvale teele" ja "Pöörased", ning täpselt sellist pühendumist ja julgust vajabki "Preacher"."

Toimetas: Soprano
8. veebruar 2014, kell 00:55

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga