Paul Rudd saab uueks Marveli kangelaseks

Filmiuudised

Marveli uues filmis "Ant-Man" kehastab kangelase rolli näitleja Paul Rudd. Režissööriks on Edgar Wright ("Scott Pilgrim terve maailma vastu") ning kinodesse jõuab see 2015. aasta juulikuus. Marveli otsus oma esimese valiku Ruddi kasuks näitab stuudio jätkuvat soovi tuua kinodesse mitmekülgseid näitlejaid. Filmi sisu hoitakse aga endiselt veel saladuskatte all.

Marveli juhataja Kevin Feige lausus: "Kui Edgar Wright tuli meieni Paul Ruddi ideega tundsime suurt kergendust, sest esimene samm iga Marvel stuudio filmi loomisel on õige näitlejavalik. Teadsime algusest peale, et Paul sobib sellesse rolli kõige paremini. Ning kui ta mitte ainult ei nõustunud, vaid liitus entusiasmiga, teadsime, et valisime õige inimese. Oleme väga õnnelikud oma publiku eest ning ootame huviga, kuidas ta rolli ellu toob."

Rudd toob lauale väga mitmekülgse näitlejakarjääri ning teda tuntakse tööstuses kõige enam tarkade, naljakate ja loominguliste rollide poolest. Ruddi on hetkel võimalik näha filmis "Legend Ron Burgundyst jätkub" ning varasemates filmides nagu "See on 40", "Kallis oled, vana", "Eeskujud" ja "40-aastane neitsi" ning mitmetes teistes filmides, telesaadetes ja animatsioonides.

Lisaks "Ant-Manile" on Marvelilt veel tulemas sellised filmid nagu 2014. aasta aprillis "Kapten Ameerika: Talvesõdalane", 2014. aasta augustis "Guardians of the Galaxy" ja 2015. aasta mais "Avengers: Age of Ultron".

Toimetas: Soprano
21. detsember 2013, kell 15:41

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga