"Halvale teele" seriaalist tuttav Saul Goodman võib saada oma seriaali

Teleuudised

AMC seriaali "Halvale teele" (Breaking Bad) viimase kaheksa osa väljatulekuni on jäänud vaid paar nädalat. Fännid üle maailma on hakanud ootusest varasemaid hooaegi üle vaatama, kuid nad ei pea muret tundma, sest suure tõenäosusega ei kao Breaking Bad'i maailm veel kuhugi.

Ammu on levinud uudis, et seriaali looja Vince Gilligan kaalus spin-off seriaali tegemist, mis keskenduks Walter White'i advokaadi Saul Goodman'i (pildil) elule ja tegevustele. Gilligan tunnistas, et ta tahaks küll seriaali teha, aga ta veel ei ole kindel, kuidas see välja näeks. Kas tegu oleks eellooga või äkki hoopis järjega?

Viimases intervjuus ei vastanud Gilligan sellele küsimusele, aga sõnas, et tema ja ta kaas-stsenarist Peter Gould liiguvad "täiskiirusel" antud projektiga edasi. Nad plaanivad ideed lähitulevikus Sony'le tutvustada. Hetkel on see Gilligan'i ainuke planeeritud projekt pärast Breaking Bad'i lõppu.

Gilligan sõnas, et kuna Gould lõi Saul Goodman'i karakteri, siis on see ainult loomulik, et nad omavahel koostööd jätkavad. Praegu töötavad nad hoogsalt projekti kallal ja loodavad, et stuudio nõustub nende ideega, millest võib tulla vägagi humoorikas sari. Loodetavasti saavad nad projektile rohelise tule, siis edaspidi võtaks sarja juhtimise üle Gould, kuid hetkel ei ole veel miski kindel.

Samuti sõnas Gilligan, et nad peavad veel otsustama, kas teha pooletunnised või tunni aja pikkused osad, ning kas tegevus toimub enne või pärast Breaking Bad'is asetleidnud sündmusi. Hiljem tunnistas Gilligan, et kui tegu oleks eellooga, siis see annaks neile võimaluse tagasi tuua ka ühe ikoonilise karakteri.

Toimetas: Soprano
27. juuli 2013, kell 23:01

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga