Zack Snyder

USA, Wisconsin, Green Bay

0 / 10

hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Zack on British Communication Artsi ajakirja poolt tunnustatud ühe kõige andekama reklaamide lavastajana kogu riigis. Juba suhteliselt varajases eas hakkas ta huvi tundma kunsti vastu, minnes pärast keskkooli õppima maalikunsti Heatherliesi Ülikooli, Londonisse, peale mida suundus ta oma õpingutega disainikunstikooli Pasadenasse, Californiasse.

Töötades nii lavastajana kui ka kinematografistina on ta võitnud mitmeid auhindu oma töö eest reklaaminduses, kaasa arvatud ka kaks Klio auhinda. Oma Jeepi frisbi reklaamiga võitis ta Kuldse Lõvi auhinna. Tema töö on viinud teda üle kogu maailma, kus ta on pidanud nii mõnelegi nimekale ettevõttele lavastama reklaame, nagu näiteks ettevõtetele Audi, Budweiser, Subaru ja Compuware. Ta on loonud ka paljusid dünaamilise portreesid spordiikoonidele nagu näiteks Michael Jordan, Martina Navratilova ja Troy Aikman ning seda Nike ja Reeboki eestvedamisel.

Oma filmilavastajadebüüdi tegi ta filmiga "Surnute koidik" (2004). Sellele järgnes fantaasiamärulifilm "300" (2007), mille eelarve ulatus 65 miljoni dollarini, ent piletikassas tõi see sisse üle 210 miljoni dollari. Oma järgnevaks projektiks võttis ta endale taas ühe suurfilmi, milleks osutus "Valvurid" (2009) ning mis kujunes taas kinolinadel välja täielikuks kassahitiks. Üleüldse on Zack filmograafia läbi aegade olnud vägagi kindlapõhjaline ning publikut soosiv, kuna tema järgmised filmid "Kaitsjate legend: Ga'Hoole'i öökullid" (2010), "Sucker Punch" (2011) ja "Terasmees" (2013) kujunesid samuti välja väga menukateks.

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga