Huvitavaid filmiprojekte VOL. 2

Array

Huvi oli palju, nii et me jätkame teise osaga sellest artiklite sarjast. Loodame, et see ei jää viimaseks. Alustame täiesti värskest uudisest - "Madagaskar"-ile tuleb järg "Madagascar 2". Juba on andnud nõusoleku Ben Stiller ja Chris Rock osalemiseks ka järjefilmis. Hetkel ei ole muidugi mitte midagi sisust teada, aga ütleme ka teilegi, kui teada saame. Esimesest osast veel nii palju, et "Madagaskar"-i fännid võivad osta poest ka endale samanimelise arvutimängu.

Hetkel on tehtud Hollywoodi suurfilme Batmanist (pildil) selliseid: "Batman", "Batman Returns", "Batman Forever", "Batman & Robin" ja nendest kõige uuem "Batman Begins". Nüüd otsustati teha ka filmile "Batman alustab" järjefilm. Kindlasti tuleb filmi tagasi Batmani ennast kehastav Christian Bale. Sisu kohta ei ole veel midagi teada ning isegi pealkiri pole veel paika pandud. Räägitakse, et filmi plaanitakse paisata kinodesse aastal 2008, kuid on ka võimalus, et see jõuab ekraanidele 2007. Aastal 2007 tuleb ka "Ämblikmees 3", kuid sellest räägime järgmistes artiklites.

Õudusfilmi fännidele on ka hea uudis. 20. oktoobril 2006 tuleb kinodesse filmi "Vimm" järg "The Grudge 2". Hetkel ei ole veel teada kas Sarah Michelle Gellar tuleb ka järge tagasi. Muidugi tahaksid tema naasmist paljud esimese filmi fännid.

Ja muidugi räägime ka ühest kõlakast Hollywoodis. Räägitakse, et võib-olla tuleb filmile "Lemony Snicketi sari õnnetuid lugusid" ka järg. Ameerikas kogus film kokku 118 miljonit, mis on üsnagi hea tulemus ja oleks piisavalt hea summa, et teha filmile ka järg. Aga eks see jääb kõik otsustada stuudiobossidel ja teistel tähtsatel isikutel.

Toimetas: Robert
17. september 2005, kell 18:23

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga