Ma vaatasin eile vist ''Face/Off''i juba kümmendat korda, tahtsin küll vaadata
''Air Force One'', aga avastasin, et mul on DVD Kuressaares, aga see jäi ära, siis mõtlesin vaatan teise lemmiku filmi ära.
Enne seda filmi vaadates ei ole ma selle peale nii palju mõelnud, aga miks Castor Troy filmi alguses ülde Sean Archerit tappa üritas?
Uuesti vaadates hakkasid mitmed uued nüansid silma, enne vaadates olen ma selle lõpulahingus nii süvenenud olnud, et ma pole tähelepannugi, et Sean Archeri tegelaskuju taga paistab linn (aga mängib, siis Nicolas Cage).
Filmi paneb üha uuesti vaatama pinge ja eriti hea muusika märuli stseenide ajal.
Pean tunnistama seda filmi vaadates jäid mulle silma John Travolta ja Nicolas Cage, aga pigem olen ma ikka tahtnud rohkem John Travoltat vaadata kuna ta oli heategelane filmis, aga Nicolas Cages oli halb tegelane ning tänu sellele ma mitu aastat ei huvitunud tema filmidest, aga kuna ma ei leidnud eriti palju huvitavaid John Travolta filme ja enamikel juhtutel oli ta halb tegelane ka, siis uurisin veidi Nicolas Cage filme ning need olid tunduvalt huvitavamad ning nüüd ongi vist rohkem filme vaadatud Nicolas Cagesit kui John Travoltalt.
Uuesti vaadates filmi hakkas meeldima koht:

Hindeks annan muidugi enda lemmikfilmile 10/10.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vaatasin ülepika aja uuesti ''Face/Off''i ning pean siiski tunnistama, et minu lemmikfilm on siiski ''Face/Off'', vahepeal kaldusin sügavamõtelisemate filmide poole ''Taxi Driver'', ''Cosmopolis'', ''The Million Dollar Baby'' jne.
Ilmselt on mul sellest filmist jäänud külge see, et mulle tundub Nicolas Cage palju loomulikum halbategelast mängivat, isegi sellist hullu rolli mängivat, aga John Travolta puhul eriti vahet ei ole, kas mängib halba või head rolli, mõlema puhul tundub loomulik.
Hindeks endiselt 10/10.