Fantoom

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Fantoom

PostitusPostitas Ralf » 30. Juuni 2012, 10:45

Fantoom
The Phantom (1996)

Kit Walker (Billy Zane) saab teada, et on lillasse riietatud Aafrika superkangelaste Fantoomide nimekirjas 21. kohal. Ühtlasi avastab ta, et kurikaval tööstur Xander Drax (Treat Williams) plaanib hakata maailma vallutama, mille jaoks tuleb tal leida kolm kadunud Touganda pealuud. Otsingud viivad ta New Yorki, kus ta leiab omale liitlased ajalehe väljaandja Dave'i (Bill Smitrovich) ja tema sugulase Diana (Kristy Swanson) näol. Kit ja Diana hakkavad võitlema Draxi jõudude ja probleemse Salaga (Catherine Zeta-Jones), et leida pealuud.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Fantoom

PostitusPostitas Rasmus » 24. Veebruar 2014, 23:12

Ülikõva! Kellele on vaja tõsiseltvõetavaid ja reaalseid superkangelasefilme, kui meil on võimalus teha filmi nagu "Fantoom"? Ülimale meelelahutuslikkusele aitavad kaasa ka terve kari häid näitlejaid - lisaks sünnipäevalaps Billy Zane'ile astuvad üles ka B-filmide kuningas (tiitel, mis tegelt kuulub Bruce Campbellile, aga wadeva) Treat Williams suurepärase villainina, Dexteri isa James Remar ja ekstreemselt ilus Kristy Swanson (guugeldage teda ja tänage mind hiljem). Oeh, see oli tõesti fun.

random trivia: Fantoomi rolli kaaluti anda ka Bruce Campbellile ja Dolph Lundgrenile, kes kõik koos Billyga kuuluvad mu lemmiknäitlejate hulka.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist