Kinos Kosmos erilinastub kontsertfilm The Rolling Stonesi es

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kinos Kosmos erilinastub kontsertfilm The Rolling Stonesi es

PostitusPostitas Ralf » 27. November 2005, 01:29

Kinos Kosmos erilinastub kontsertfilm The Rolling Stonesi esinemisest Kuubal
Kosmos IMAX näitab järgmisel reedel, 23. septembril kontsertfilmi "Havana Moon", mis linastub vaid ühel õhtul valitud kinodes üle maailma. Film viib vaatajad The Rolling Stonesi märtsis toimunud ajaloolisele kontserdile Kuuba pealinna Havannas.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Monk » 27. November 2005, 14:07

Märulifilmidest üks lemmikuid. Head näitlejad.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Kasutaja avatar
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Fletcher » 27. November 2005, 22:49

john woo parim film, ütlen. kuigi kõiki pole näinud.
Pilt
Kasutaja avatar
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas CyberRax » 25. Juuni 2006, 15:48

Väga tegija märul. Nii Cage'i kui Travolta poolt väga head osatäitmised, väga palju andsid juurde ka vähemolulised lisategelaskujud (Castori vend ja ex-naine näiteks). Stoori ise oli samuti asjalik ning tegu on ühega nendest filmidest mis kannatavad mitmekordset vaatamist. 7/10
CyberRax
Eliit

PostitusPostitas Kahn19 » 09. September 2006, 02:13

Filmi on mingi 4korda nähtud ja võiks 4 korda veel vaadata ilma et igavaks läheks,super hea ning stiilne film.Travolta ja Cage'i poolt hea töö :)

10/10p
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LadyBug » 09. Oktoober 2006, 17:16

Väga supper film...Tõsiselt hea..üks lemmikumatest..
Näitlejad olid ka väga head ja tegid oma tööd suurepäraselt..enda lemmik oli muidugi Cage :)
Põnevust ja actionit oli piisavalt...vahepeal oli isegi päris kurbi kohti..
Ise ma ei julgeks elusees midagi sellist läbi teha..
aga jah hea film.
9,7/10
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Priit » 22. November 2006, 19:35

Pole midagi teha kui nõustuda, tõesti on tegu hea filmiga. Eriti hiilgavad mõlemad peaosalised, John Travolta ja Nicolas Cage. Kuigi ütleks, et John Travolta sobis rohkem pahalase rolli ning Nicolas Cage hea rolli. Ja väga hästi tuli see näitlejatel ka välja, eriti John Travoltal, kes oli Castorina täiesti teine inimene! Muidugi jagus palju äktsionit ning kõik see oli ka stiilne, palju aegluubis stseene jne. Castor Troy tegelaskuju oli üsna crazy. Muusika kohati ei sobinud üldse, aga andestan selle vea.

7,5/10.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas -kathyy- » 07. Jaanuar 2008, 17:42

mulle väga meeldis.. absoluudselt ei kiskunud silma kuskile mujale vaid hoidis kuni lõpuni ekraanil. head näitlejad, hea stoory..
see oli huvitv et tavaliselt on 2 peategelast kus 1 on halb ja teine hea. tavaliselt hakkab heast kahju ja halba jääd vihkama.. aga minul oli mõlemast ühteaegu nii kahju kui ka paha meel..aga see oli selle filmi juures paratamatu :)
väga hea 9/10
Kasutaja avatar
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas rakitic14 » 29. Detsember 2009, 02:52

kahe väga hea näitleja suurepärane kooslus!
8/10
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Re: Kahevõitlus

PostitusPostitas brixxx » 22. Mai 2012, 11:26

Ma vaatasin eile vist ''Face/Off''i juba kümmendat korda, tahtsin küll vaadata ''Air Force One'', aga avastasin, et mul on DVD Kuressaares, aga see jäi ära, siis mõtlesin vaatan teise lemmiku filmi ära.

Enne seda filmi vaadates ei ole ma selle peale nii palju mõelnud, aga miks Castor Troy filmi alguses ülde Sean Archerit tappa üritas?

Uuesti vaadates hakkasid mitmed uued nüansid silma, enne vaadates olen ma selle lõpulahingus nii süvenenud olnud, et ma pole tähelepannugi, et Sean Archeri tegelaskuju taga paistab linn (aga mängib, siis Nicolas Cage).

Filmi paneb üha uuesti vaatama pinge ja eriti hea muusika märuli stseenide ajal.

Pean tunnistama seda filmi vaadates jäid mulle silma John Travolta ja Nicolas Cage, aga pigem olen ma ikka tahtnud rohkem John Travoltat vaadata kuna ta oli heategelane filmis, aga Nicolas Cages oli halb tegelane ning tänu sellele ma mitu aastat ei huvitunud tema filmidest, aga kuna ma ei leidnud eriti palju huvitavaid John Travolta filme ja enamikel juhtutel oli ta halb tegelane ka, siis uurisin veidi Nicolas Cage filme ning need olid tunduvalt huvitavamad ning nüüd ongi vist rohkem filme vaadatud Nicolas Cagesit kui John Travoltalt.

Uuesti vaadates filmi hakkas meeldima koht:

Pilt

Hindeks annan muidugi enda lemmikfilmile 10/10.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaatasin ülepika aja uuesti ''Face/Off''i ning pean siiski tunnistama, et minu lemmikfilm on siiski ''Face/Off'', vahepeal kaldusin sügavamõtelisemate filmide poole ''Taxi Driver'', ''Cosmopolis'', ''The Million Dollar Baby'' jne.

Ilmselt on mul sellest filmist jäänud külge see, et mulle tundub Nicolas Cage palju loomulikum halbategelast mängivat, isegi sellist hullu rolli mängivat, aga John Travolta puhul eriti vahet ei ole, kas mängib halba või head rolli, mõlema puhul tundub loomulik.

Hindeks endiselt 10/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline