Jup. Pikaaegse Xbox360 omanikuna (viis aastat vähemalt) ootasin väga innukalt järgmise Xboxi välja kuulutamist. Nojah.
Microsoft went full retard. Näeb välimuse poolest kole välja ja meenutab tõepoolest VHS kassetti.
Second-hand mängude müük on nüüd välistatud, sellega seoses samuti sõpradele mängude laenutamine. See on sama debiilne, kui ma ostaks endale T-särgi ja aastate jooksul kipub see väikseks jääma, kuid ma ei saa seda nooremale vennale niisama anda, sest ta pole selle eest maksnud. Natuke lootsin ka, et ehk saab uuel konsoolil mängida Xbox 360 mänge, aga selle üle ma pole eriti nukker. Aga et selline omandiõigus on tarbijatelt ära võetud, on enam kui pettumustvalmistav. See ka, et iga 24 tunni tagant peab internetiühendus olema.
Wtf why? Kõige naljakam on see, et Microsoft võttis endale ühe kuu lisaaega pärast PS4 pressikonverentsi. Mõelda välja, millega lagedale tulla. Mõelda, mis on nende vastulöök PS4le. Et mis teeb nende konsooli PS4st paremaks. Irv. Ei olegi nagu... midagi ju.
Ma pole vihane, ausõna. Siin ma pigem tsiteeriks Ralfi, kes kirjutas niimoodi
"Bourne: Legacy" kohta:
Ralf kirjutas:Kasutaksin selle filmi kommenteerimiseks sõnu, mida armastavad kasutada need lapsevanemad, kes tahavad võsukest eriti palju järele mõtlema panna, kui nood on mõne riukaga hakkama saanud:
ma pole pahane, vaid lihtsalt pettunud.
Igasugune eelis, miks omada PC asemel hoopis konsooli, on nüüd Xbox One näol ära võetud. Sest ma ei näe sellel nüüd mõtet enam. Xbox 360 pakkus mulle peale mängude veel meeliülendavalt võimast mängurielamust ning tekkis selline kommuuni moodi tunne. Esimestel aastatel oli see eriti võimas, kui igal nädal võis oodata põnevaid The Official Magazine'i või siis nõuandeid täis videosid, kuidas kätte saada huvitav saavutus äsja välja tulnud mängu kohta. Rääkimata veel sellest, kuidas sõpradega saab korraldada pidusid ja võrgus mängides juttu ajada mikrofonide teel. See on teinud näiteks paljud Battlefield 3 või Bad Company 1-2 mänguseansid väga elavaks ja lõbusaks.
Nüüd on aeg kas kolida tagasi PC peale või minna üle konkurendi peale - PS4.