Kasutaksin selle filmi kommenteerimiseks sõnu, mida armastavad kasutada need lapsevanemad, kes tahavad võsukest eriti palju järele mõtlema panna, kui nood on mõne riukaga hakkama saanud:
ma pole pahane, vaid lihtsalt pettunud.

Minu jaoks jäi kohe õhku rippuma küsimus, et kuidas on võimalik, et nii andekad inimesed suutsid teha nii üksluise ja mittemidagiütleva filmi: ometi on režissööriks/stsenaristiks Gilroy, kes pälvis ühe 2007. aasta parima filmi "Michael Clayton" eest kaks Oscari nominatsiooni ning pani paberile kolm varasemat väga head Bourne'i ekraniseeringut; operaatoriks Robert Elswit, kes on töötanud Paul Thomas Andersoniga ajast, mil mees omale lavastajana nime hakkas tegema; osades 2 Oscari nominent Renner, 1 Oscari võitja Weisz ning 2 Oscari nominent Norton;
composeriks James Newton Howard...
Mu eesmärk polnud siinkohal filmikursust anda, vaid tuua välja väga mainekad nimed, kes selle filmi üheskoos kinolinadele tõid. Nii et see pani imestama, et kuidas selle filmi vaatamine on umbes sama põnev kogemus kui jälgida koera oma peput lakkumas.
I followed some clues from my detective bag ja tegin Wikipedia põhjal järelduse, et see on stuudio
pushitud projekt... lihtsalt hinges närib kahtluseuss, et pintsaklipslased Universalist viibutasid nendesamade inimeste ees dollareid ja said nad sellega pardale, ja siis sellest tingituna lihtsalt kirg puudus ning projekti suhtuti õigustatud ükskõiksusega. Pidagem silmas kas või järgmist tõsiasja:
Although a large part of the film was set in and around Washington, D.C., the real D.C. appears only in aerial establishing shots. Most of the film was shot over 12 weeks at the Kaufman Astoria Studios in Queens, New York, including all interior D.C. scenes. Või siis veidi vähem usutav teooria - keegi vandenõulane libistas võttegrupi ühise kohvikannu sisse väga kangeid
roofiesid.
Tegelased õieti Kansasest välja ei saanudki. Ei liha ega kala. Ajaks mil benss natukenegi süttis ja see "Excitebike" motika
chase algas (IMO
see on lõpule üsna sarnane), oli mul juba parajalt villand ja ootasin lõputiitreid.
AGA vähemalt:
* Renner enamjaolt meeldis

, kuigi ta oli vahepeal päris ilmetu ja lihtsalt mitte eriti usutav selles rollis, aga noh, mulle on tema solvunud hiire morda alati veidi vastukarva olnud, kui jätta välja suurepärane etteaste Jeffrey Dahmerina filmis "
Dahmer"
* Weisz oli suurepärane

Tõtt-öelda ainus vist persoon selles somnambuulide pundis, kes hingega asja juures oli. Ja päris tugev keemia oli tal Hawkeye'ga
* Meeldis üldine süžee ja selle kergelt "ulmelisemad tahud"

* Tekitas soovi Damoni triloogia üle vaadata

Ei tekitanud ei negatiivset ega positiivset emotsiooni, seega 5. Kõige lastepitsam pitsa
ever.