Varasemast neljast osast kolm on mulle näiteks täitsa passinud. Neis leidub küll nii mõndagi absurdset ja silmi pööritama panevat, aga nad ei lase vähemalt nii hädise laste liumäe peal alla nagu see sihitu tohuvabohu.
Nii naiivne ma ka pole, et sellise seeria värsket osa suurte ootuste ja innuga vaatama asuda, aga püha taevas, nii vängelt kuse järele haisevat moogelit poleks ma küll oodata osanud... seda pidanuks muidugi ennatlikult juba
traileri järgi mõistma, aga filmil puudub peaaegu täiesti selline oluline asi nagu on
SISU. Ma olen vist siin foorumis viimane inimene, kes vaatab filmi süžee pärast, aga isegi mina teen alati tugeva eelduse, et filmis on vähemalt mingisugust haakumist või loogilist progressi.
Aga võib-olla see oligi Andersoni kavatsus luua midagi eriti episoodilist ja juhuslikku (a-la "Sucker Punch"-i moodi) - see oleks vähemalt muutnud veidikenegi nähtamatuks tõsiasja, et ta on andetu stsenarist.
Sellegipoolest... isand Ralfile ei jäänud märkamatuks tõsiasi, et vaeva oli nähtud. Eriefektid olid siin-seal küll üpris nigelad, kuid näiteks kaklusstseenide koreograafia oli suurepärane ning
set piece'id äärmiselt vaheldusrikkad.
Umbes 539224. film sellest aastast, mis paneb automaatselt mõtlema, et kalli raha eest on võimalik teha kena välimusega asja, aga puhtalt sellest ei piisa, veel enam, et stsenaristide "anne" piirdub enam-vähem paberile mõne kriipsujuku joonistamisega. Või vähemalt nii mulle tundub. Sellise filmi nagu see siin võiks näiteks täiesti vabalt stseenikaupa kuskile
Etch A Sketchi peale teha ja kohe filmima hakata. Näiteks ma ei oleks imestunud, kui öeldaks, et kogu dialoog oli suvalt improviseeritud.
Minu jaoks põhimõtteliselt sama halb kui
seda oli "Underworld: Awakening". Mõlemad on filmisarjad, mis oleks pidanud läbi saama sama ruttu kui nad algasid.
lostinthemisti
spoilerikast FTW.