Raamat "Batman and Philosophy: The Dark Knight of the Soul" .mobi formaadis, kui keegi peaks huvi tundma.
Edit: Konvertisin PDF-i ka.
Moderaator: Meeskond
DaydreamDiamond kirjutas:The Dark Knight Rises
DaydreamDiamond kirjutas:
- suudlemis-/romantikastseenid. nii out of the bat (no pun intended) olid nad kõik. Nolan peab seda veel harjutama.
tuusla kirjutas:DaydreamDiamond kirjutas:
- suudlemis-/romantikastseenid. nii out of the bat (no pun intended) olid nad kõik. Nolan peab seda veel harjutama.
DDD: "Out of the bat" tähendab... mida? Ükski idioomisõnastik seda ei tunnista. Vabandan teadmatust.
DaydreamDiamond kirjutas:tuusla kirjutas:DDD: "Out of the bat" tähendab... mida? Ükski idioomisõnastik seda ei tunnista. Vabandan teadmatust.
kardan, et olen ise mingi kala pannudigatahes ma mõtlesin seda, et need stseenid tulid kuidagi ootamatult ja tundusid robustselt teemasse surutud. Samuti ei tundunud nad ka kuigi siirad.
Ralf kirjutas:DaydreamDiamond kirjutas:tuusla kirjutas:DDD: "Out of the bat" tähendab... mida? Ükski idioomisõnastik seda ei tunnista. Vabandan teadmatust.
kardan, et olen ise mingi kala pannudigatahes ma mõtlesin seda, et need stseenid tulid kuidagi ootamatult ja tundusid robustselt teemasse surutud. Samuti ei tundunud nad ka kuigi siirad.
"Out of the blue" mõtlesid vast.
Ralf kirjutas:DaydreamDiamond kirjutas:tuusla kirjutas:DDD: "Out of the bat" tähendab... mida? Ükski idioomisõnastik seda ei tunnista. Vabandan teadmatust.
"Out of the blue" mõtlesid vast.
Sten kirjutas:To my precious brixxx...Spoiler :
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist