üksikud spoileridAlustada võib kas või sellest, et oht oli tegelikult üpris minimaalne. OKEI, õues varitseb küll kapuutsiga alla peituv noaga relvastatud salapärane maniakk, kes on iga kabiinist väljujat või vahelesegajat nõus koheselt torkama, aga kui end vähegi kokku võtta, siis ei ole eriline probleem ruttu korralik edumaa saavutada, veel enam, et suure osa ajast on varitseja üpris kaugel ega paista neid isegi jälgivat. Juba esimene põgenemiskatse annab mõista, et tapjal pole erilist viitsimist jooksikule järele sprintida - kui see ülbikust vello oleks autosse pagemise asemel näiteks püüdnud, ma ei tea, lihtsalt MINEMA TORMATA, oleks selle tegelase pidu suht kähku läbi saanud.

Asjaolu, et nii laisk, kuid hea õnnega mõrtsukas suudab kolme hakkajat (ja
SAAMATUT) noort oma vähemotiveeritud tegevusega NII hirmul hoida, oli juba piisavalt jabur.
Siis tuli veel silm kinni pigistada selles osas, et tänapäeva tehnoloogiaajastul ei ole ühelgi neist taskus mõnd sidevahendit. Hüva, ma sellega võin leppida,
suspension of disbelief, film lihtsalt töötab alternatiivses universumis kus puuduvad nutitelefonid ja muu säärane (jah, ma tean, et üks oli autos käekotis). Kuidas on pangaautomaadi endaga? Kas sellel pole siis mingit häiresüsteemi, kui püüda seda näiteks vandaliseerida? Kas noaga hull ei jätnud mitte kohale saabunud võmmiautosse võtit selle käivitamiseks? Paratamatult tekkis iga paari minuti tagant tunne, et kui natukenegi jalalihaseid ja/või ajusid rakendada, siis saaks päästa nii end kui kaaslasi ilma ühegi kriimustuse ja torketa. (Absurdsevõitu) lõpp oli muidugi iroonia tipp.

- "Mis sa teed?"
"Löön PIN-i tagurpidi sisse. Kuulsin, et see annab politseile alarmi, juhul kui sind näiteks röövida üritatakse."
- "See on lihtsalt müüt. Mis siis, kui su PIN on 4224, siis on ju persses lugu?"