IlseV kirjutas:Umbes kuna sa ennast sellele kursusele registreerisid? Sest kui ma jõudsin arusaamisele, et Tartus on ka võimalik jaapani keelt õppida, oli 50 kohta juba täis ning 40ga midagi järjekorras ootamas.. :S
Jaapani keeles hakkasin kohe alguses käima, kuigi polnud registreerunudki. Avalduse õppimiseks esitasin alles selle nädala keskel. Sõbranna, kellega läksin jaapani keelt õppima, oli samuti mingis järjekorras nr 28 ja küsisime ühe õppejõu käest, kas ta võib ikka minna (samuti ka, kas minagi võin) ja see oli täiesti lubatud. Arvestada tuleb ka sellega, et mõne kuu pärast võib inimesi vähemaks jääda. Õp Eri Miyano (kes on ikka üli-
kickass) ütles ise ka, et peaaegu iga semestri alguses on kohal väga palju inimesi ja mõne aja pärast jääb neid oluliselt vähemaks.. jäävad need, kes tõeliselt soovivad õppida.
ZeMonsta kirjutas:Ahsoo, ma ka seal. Kuid, nagu meile ikka ja jälle korratakse, on see Eesti Maaülikool (EMÜ), mitte Tartu. Samas tunnevad paljud seda siiamaani EPA nime all, nii et ega erilist vahet ole.
Õigus jah. Kirjutamisel jäingi hetkeks mõtlema, et Tartu Maaülikool kõlas kuidagi veidralt.
Rain kirjutas:Aga jaapani keel... raskeks ei lähe?
Kindlasti läheb, eriti kui kahe kuu pärast hakkame kanji'sid (hiina märke) õppima, aga ... kas sa tõesti arvad, et ükskõik millise teise keele õppimine ei ole raske?
kbong kirjutas:Ma olen tänaseks kolme erineva kõrgkooli maitse suhu saanud ja võib öelda, et see Maaülikool on neist kõige madalama tasemega. Minu jaoks oli ikka täielik müstika, mis seal toimus. Aga... palju õnne?
Derp... Mis kriteeriumite alusel sa võrdled kõrgkoole? Ainult ühe eriala põhjal, mida igas kõrgkoolis õppisid?

Kuid tõesti.. see nädal on suhteliselt igav olnud, iga loeng on olnud hoopis sissejuhatav loeng.. Paratamatult on jaapani keel kõige põnevam olnud. Muidugi on sissejuhatus oluline, kuid ma tahan kohe asja kallale asuda.

Muhe on see, et elan Bettoni ühikas, mis asub kohe üle tee. Saaksin prolly iga pooletunnise vahetunni ajal ühikas käia ja vaadata ära ühe anime episoodi.