Hetkel käsil:

Natuke pettusin, kuna mäng ei ole pooltki nii hirmus, kui julgesin oodata, ent siin-seal leidub kõhedaid kohti ja ärevusttekitavaid momente küll.
Gameplay on väga nauditav. Lisaks "väike tüdruk kummitab" tüüpi
horrorile serveeritakse ka meeldivat
actionit mõnusas
slow motion kastmes. A.I. on väga tark ja ehk natuke liigagi tark, sest üldjuhul ei vii vastaseid täis tuppa sisse marssimine ja otse tina andmine pooltki nii häid tulemusi kui korralikult läbi mõeldud taktika rakendamine, näiteks mõne sõduri taskulambivalgusega enda juurde meelitamine, tema püssipäraga vagaseks tegemine ja ülejäänud jorsside granaadiga minemapühkimine.
Erinevaid kurjameid võiks rohkem olla, olen hetkel
Interval 4 - Infiltration peatüki
Watchers episoodi juures (läbitud siis peaaegu pool mängust) ning seni olen kohanud vaid tavalisi kollanokk-sõdureid, siis veel mingisuguseid "BioShock"-i
Big Daddysid meenutavaid tegelasi ning kummituste moodi jorsse, kes hästi kiiresti liiguvad ja teleporteeruda suudavad. "F.E.A.R." paistab sealjuures ikka üpris lühike olevat, sest nagu mainitud sai, olen läbinud pea pool stoorist ning reaalset mänguaega on selja taga kõige rohkem 3 tundi. Relvad on kah väga toredad.
Mäng vajab päris korralikku arvutit, pidin ise graafika plastiliiniks kruttima, et ilusti jookseks... nagu ma aru saan, on isegi mängu enese manuaalis kirjas, et seda ei tasuks maksimumresolutsiooni peal jooksutada, muidu arvuti võib lendu tõusta (see tähendab siis 2005. aasta tasemel lauaarvuti). Iniseks veel, et mängus kasutada antav taskulamp ei ole piisavalt võimas... selle valgus ei ulatu lihtsalt kuigi kaugele. Aeg-ajalt juhtub, et mind hakatakse tulistama ja näen vaid kuulirahesähvatusi, vastast ennast mitte - no liiga pime on. Muidu aga igati
bueno meelelahutus.
Komöödia "Office Space" fännidele on mängus ka üks täitsa kena
easter egg: