Ralf kirjutas:Forza kirjutas:Ralf kirjutas:Kui see mäng 9 aasta eest algas, ei osanud keegi arvata, et põnevust jagub nii kauaks...
Mis podised?
Nalja tegin. Püüa ikka teistega samal sagedusel püsida.
Hea nali

Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Forza kirjutas:Ralf kirjutas:Kui see mäng 9 aasta eest algas, ei osanud keegi arvata, et põnevust jagub nii kauaks...
Mis podised?
Nalja tegin. Püüa ikka teistega samal sagedusel püsida.
Brialy kirjutas:Jah, tuleb tunnistada, et selle mänguga on kohe ekstra katastroofiliselt läinud, aga ta püsib mul meeles. Lubasin tõesti sügise alguses seda teha, küll aga ei arvestanud ülikooli mahuga, aga ma püüan selle viimase vooru lähiajal ära teha. Hetkel on korteris remont ja selle kõrvalt peab kuidagi ülikooli ka jõudma.. nii et sel nädalal kindlasti ei saa. Järgmine on ehk juba parem.
Ralf kirjutas:Brialy mäng oli nagu kinnisilmi onaneerimine: võttis tavapärasest kauem aega, aga ikkagi väga hea!
Level kirjutas:Brialy, kuidas Spell must ees on?
Brialy kirjutas:Level kirjutas:Brialy, kuidas Spell must ees on?
See on tõesti hea küsimus. Olin tähelepanematu. Keegi admin võib ära muuta.. mina enam muuta ei saa.
CM-Girl kirjutas:Tahaks lihtsalt mainida, et filmiarvustuse filmimängu I vooru viimane tunnusmuusika oli ülimalt meeldiv üllatus.![]()
Alguses mõtlesin, et kaasa ei mängi, siis otsustasin, et kui vähemalt 5 vastust tean, siis mängin kaasa.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist