Hea naliRalf kirjutasCOLONNalja tegin. Püüa ikka teistega samal sagedusel püsida.Forza kirjutasCOLONMis podised?Ralf kirjutasCOLONKui see mäng 9 aasta eest algas, ei osanud keegi arvata, et põnevust jagub nii kauaks...
Filmimängude arutlus
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Filmimängude arutlus

Keegi peaks peegli Brialy nina alla panema.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Brialy kirjutasCOLONJah, tuleb tunnistada, et selle mänguga on kohe ekstra katastroofiliselt läinud, aga ta püsib mul meeles. Lubasin tõesti sügise alguses seda teha, küll aga ei arvestanud ülikooli mahuga, aga ma püüan selle viimase vooru lähiajal ära teha. Hetkel on korteris remont ja selle kõrvalt peab kuidagi ülikooli ka jõudma.. nii et sel nädalal kindlasti ei saa. Järgmine on ehk juba parem.
Päevik | 2021

Rassule pai-pai. Tubli poiss. 
Kohe näha, et aasta filmiveeblase valimised on lähenemas.
Brialy, kuidas Spell must ees on?
Päevik | 2021

- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Brialy mäng oli nagu kinnisilmi onaneerimine: võttis tavapärasest kauem aega, aga ikkagi väga hea!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
HeheheRalf kirjutasCOLONBrialy mäng oli nagu kinnisilmi onaneerimine: võttis tavapärasest kauem aega, aga ikkagi väga hea!
See on tõesti hea küsimus. Olin tähelepanematu. Keegi admin võib ära muuta.. mina enam muuta ei saa.Level kirjutasCOLONBrialy, kuidas Spell must ees on?
Film-making is combining images and sounds of real things in an order that makes them effective. - Bresson
Parandatud.Brialy kirjutasCOLONSee on tõesti hea küsimus. Olin tähelepanematu. Keegi admin võib ära muuta.. mina enam muuta ei saa.Level kirjutasCOLONBrialy, kuidas Spell must ees on?
Tahaks lihtsalt mainida, et filmiarvustuse filmimängu I vooru viimane tunnusmuusika oli ülimalt meeldiv üllatus.

Alguses mõtlesin, et kaasa ei mängi, siis otsustasin, et kui vähemalt 5 vastust tean, siis mängin kaasa.
Alguses mõtlesin, et kaasa ei mängi, siis otsustasin, et kui vähemalt 5 vastust tean, siis mängin kaasa.
- filmiarvustus
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 330
- LiitunudCOLON 28. Veebruar 2013, 10:17
- AsukohtCOLON Keila
- CONTACTCOLON
Hea meel, et osa võtsid!CM-Girl kirjutasCOLONTahaks lihtsalt mainida, et filmiarvustuse filmimängu I vooru viimane tunnusmuusika oli ülimalt meeldiv üllatus.![]()
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
http://www.filmiarvustus.eu
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Krt, unustasin täiesti ära selle mängu. Nüüd tunnen end veits halvasti, sest enamasti olen mina see, kes oma mängude vähese osaluse üle vingub. "Criminal Minds" oli küll ka ainuke, mida teadsin.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Võtan ka osa nüüd!
Esimene voor polnud kahjuks üldse minu teema, ei tea sarjadest ja veel vähem tunnusmuusikast midagi. Ära tundsin ainult üksikud.
Nüüd läheb ehk paremini.
Ärge dialoogi guugeldage!
Aumeeste mäng.
Esimene voor polnud kahjuks üldse minu teema, ei tea sarjadest ja veel vähem tunnusmuusikast midagi. Ära tundsin ainult üksikud.
Nüüd läheb ehk paremini.
Ärge dialoogi guugeldage!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Esimesest voorust osa ei võtnud, sest ei teadnud eriti midagi olin väga pettunud, et "Buffy" tunnusmuusika esindatud polnud. Kuna teise vooru monoloogidest tuleb mõni endalegi üllatuslikult tuttav ette, siis astun vast ka mängust läbi. Anywho, nõustun Ralfiga, et võiks aumeeste koodeksid järgida ja mitte guugeldada!
Ettepanek:
Filmiarvustus, võiksid õigete vastuste juures lisaks ära märkida, kes mida teadis. Pakun, et osavõtjatel endal oleks siis mängu kulgu huvitavam jälgida (stiilis "LOL, kuidas see tard SEDA ei teadnud
").
Ettepanek:
Filmiarvustus, võiksid õigete vastuste juures lisaks ära märkida, kes mida teadis. Pakun, et osavõtjatel endal oleks siis mängu kulgu huvitavam jälgida (stiilis "LOL, kuidas see tard SEDA ei teadnud