Postitas LauraOlen » 06. August 2007, 15:44
Harry Potter ja fööniksi ordu. Oi, see film läks küll mu lemmikfilmide hulka. Näitlejate näitlemisoskus on paranenud, film oli mõnusalt müstiline ja oli uusi lemmikuid. Helena Bonham Carter oli lihtsalt PERFECT! Ta mängis Bellatrixi nii hästi, ning kui ausalt õelda siis ta oli liiga sümpaatne Bellatrixi mängimiseks. Mul oli isegi hea meel näha Siriuse surma, kuigi Sirius& Gary olid ka ühed mu lemmikud. See oli täiesti shokk mulle kuidas mulle hakkas Bellatrix meeldima, sest raamatus ta mulle ei meeldinud. Ning mulle hakkas ka Evanna Lynch väga meeldima. Ta hääl, ta välimus ja kõik oli nii Lunalik, lihtsalt perfektne. Gary Oldman on väga hea näitleja, mu lemmik koht oli see kus ta ütles Harryle et ta ei ole halb inimene, see oli nii südamest ja võttis pisara silma nurka. Veel meeldis mulle Ralph Fiennes (Voldemort siis), ka tema tundus mulle liiga sümpaatne Voldemorti jaoks, mis sest et tal on grimm näos. Mulle meeldis see kuidas ta oli Harry mõtetes ja lõpuvõitlus. Kõik filmis oli kuidagi liiga hea, igav ei olnud kordagi ja kõik oli väga hea.
Samas nuriseda annab kahe asja pärast: Voldemorti& Bellatrixi oli filmis minu arust kuidagi liiga vähe.
Hinnanguks annaks 10/10. Parim HP film, nüüd ootan veel rohkem kuuendat & seitsmendat filmi, Helena ja Evanna pärast ning loomulikult ka sisu.