Harry Potter ja Fööniksi ordu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas j22lind » 24. Juuli 2007, 20:19

Wisegirl kirjutas:Alati tuleks enne filmi vaatamist raamat läbi lugeda. See peaks olema kohustuslik.
6/10

Neile, kes pole tõsised fännid soovitan ma enne filmi ja siis raamatut. Kui enne raamatut lugeda, siis kaob filmivaatamise põnevus ära, aga kui raamatut peale filmi lugeda, siis see ainult täiendab elamust(seikadega, mis filmist välja jäid ja täiustab neid kohti ka mis filmis olid)
j22lind
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Karruke » 25. Juuli 2007, 13:26

ise vaatasin ka ära ja jäin kõigega rahule , nendest viiest kõigee parem. tegelased olid hoopis sisukamad ja oli rohkem pühendatud inimsuhetele.
9/10 :)
Kasutaja avatar
Karruke
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas PiiGa87 » 30. Juuli 2007, 17:40

Raamatud on igaljuhul märksa huvitavamad, põnevamad, saladuslikumad ja detailiderohkemad kui filmid. Samas 1.-3. filmid on suhtleiselt täpselt vastavate raamatute järgi kirjutatud. 4. film - Tulepeeker on juba filmi jaoks väheke ümber tehtud ja palju asju on välja jäänud, mis siis veel 5.-st filmist rääkida... Ent huvi on siiski suur, kuidas näevad välja uued tegelased teiste (ka Rowlingu enda) arvates välja - Umbridge, Luna. Raamatuid lugedes on tänu filmidele palju elavam kujutlus tegelastest ja tegevusest.
Igatahes, kes veel ühtegi raamatud lugenud pole, see võiks alustada näiteks 6.-st raamatust, kui on näinud 5. - filmi! :)
PiiGa87
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas adikly » 31. Juuli 2007, 20:15

Raamatud on tõesti super. Naudin. Filmid...jäävad kuidagi lühikeseks ja mõned kohad on ära jäetud. Kahjuks, kuid ega ma ei kurda, sest et olen kõik filmid ikka kinos ära vaadanud. Harry4ever:D
löö ja ma löön vastu
adikly
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Nowitzki » 05. August 2007, 17:04

Käisin siis ka ükskord sunniviisiliselt seda filmi vaatamas...jubeeeeee oleks vast kõige parem sõna 8) filmi juures oli ainult üks hea koht...siis kui Mr.Totter oma esimese suudluse sai ja terve saal tegi üüüüü ning plaksutas :D, muidu jäi veel filmist meelde et käisin 2 korda wc-s,juua ostmas ja telefoniga rääkimas
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 06. August 2007, 00:03

Priit kirjutas:HP'st saab nüüd iga titt aru.
Eelnevat postitust lugedes, Priit, arvad ikka veel nii?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mannavaht » 06. August 2007, 11:55

Minu lemmikfilm on siiamaani "Prisoner of Azkaban". "Order of the Phoenix" on teisel kohal. Ma lootsin, et ehk trumpab 5. film minu senise lemmiku üle, aga nii ei juhtunud. Raamat oli liiga pikk ja selle filmi tegemine oli tegelikult väga keeruline.

Gary Oldman ja Alan Rickman olid muidugi plussiks :) Ja Evanna Lynch ka(Luna)! Ta on kõige rohkem oma tegelase moodi. Tema välimus ja hääl olid perfektsed!
Kasutaja avatar
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LauraOlen » 06. August 2007, 15:44

Harry Potter ja fööniksi ordu. Oi, see film läks küll mu lemmikfilmide hulka. Näitlejate näitlemisoskus on paranenud, film oli mõnusalt müstiline ja oli uusi lemmikuid. Helena Bonham Carter oli lihtsalt PERFECT! Ta mängis Bellatrixi nii hästi, ning kui ausalt õelda siis ta oli liiga sümpaatne Bellatrixi mängimiseks. Mul oli isegi hea meel näha Siriuse surma, kuigi Sirius& Gary olid ka ühed mu lemmikud. See oli täiesti shokk mulle kuidas mulle hakkas Bellatrix meeldima, sest raamatus ta mulle ei meeldinud. Ning mulle hakkas ka Evanna Lynch väga meeldima. Ta hääl, ta välimus ja kõik oli nii Lunalik, lihtsalt perfektne. Gary Oldman on väga hea näitleja, mu lemmik koht oli see kus ta ütles Harryle et ta ei ole halb inimene, see oli nii südamest ja võttis pisara silma nurka. Veel meeldis mulle Ralph Fiennes (Voldemort siis), ka tema tundus mulle liiga sümpaatne Voldemorti jaoks, mis sest et tal on grimm näos. Mulle meeldis see kuidas ta oli Harry mõtetes ja lõpuvõitlus. Kõik filmis oli kuidagi liiga hea, igav ei olnud kordagi ja kõik oli väga hea.

Samas nuriseda annab kahe asja pärast: Voldemorti& Bellatrixi oli filmis minu arust kuidagi liiga vähe.

Hinnanguks annaks 10/10. Parim HP film, nüüd ootan veel rohkem kuuendat & seitsmendat filmi, Helena ja Evanna pärast ning loomulikult ka sisu.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Chras » 10. August 2007, 19:50

Nowitzki kirjutas:siis kui Mr.Totter oma esimese suudluse sai ja terve saal tegi üüüüü ning plaksutas :D,

sa olid arvatavasti samal seansil mis mina:D:D:D
filmi ajal plaksutati kokku vist 3 korda
algus, suudlus ja lõpp...
suudluse aplausi alustasin mina:D:D:D:D
aga muidu mulle see film ei meeldinud...
igavaks muutub see potter juba...
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas Nowitzki » 10. August 2007, 19:57

Chras kirjutas:
Nowitzki kirjutas:siis kui Mr.Totter oma esimese suudluse sai ja terve saal tegi üüüüü ning plaksutas :D,

irw oli jh vist sama siis :D
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 21. August 2007, 01:43

Chras kirjutas:

Kust otsast?
HP raamatud on lihtsalt parimad. Rowling on geenius.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas KiiZ » 21. August 2007, 12:03

geeniuseks nimetada on natuke liig, aga kindlasti on ta keegi, kes läheb jätkuvalt rahvale peale.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas global- » 23. August 2007, 12:53

mina sellele filmile eriti kõrget hinnangut ei annaks aga jh, paljudele läheb see film ikkagi peale, sest selles seerias oli palju erieffekte.
global-
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Kaido » 27. August 2007, 20:03

mulle täitsa meeldis, isegi parem kui raamat.
Kui raamatud osa osalt aina kehvemaks lähevad (esimesed 3 välja jätta), siis filmidega justkui vastupidi.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas ringooo » 28. August 2007, 14:31

Kuna ma raamatut lugenud ei olnud,ootasin ma palju paremat filmi.Minu silmis on see vast isegi kõige kehvem Potteri film siiani.Ma ei tea kas selles on süüdi filmitegijad või raamatu sisu,aga mind jättis see film täiesti külmaks.
Plussid filmi juures olid Dolores Umbridge'i ideaalselt kehastunud Imelda Staunton,Bellatrix Lestrange'i mänginud Helena Bonham Carter ja Luna't kehastunud tundmatu Evanna Lynch.(Ma ei hakka juba eelmistes filmides mänginuid loetlema.)
4/10
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist