Alice imedemaal (2010)

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 07. Märts 2010, 14:00

Oeh, yet another visual orgasm, one would say. 3D's saab päris korraliku elamuse. Sisu midagi erilist nagu polegi aga mind taaskord ei häirinud see. Cheshire kiisu oli kahtlemata filmi suurim "aww".
8/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas RockabillySarin » 08. Märts 2010, 16:26

4/10

kuidagi pinnapeale.
film vist lastele suunatud? (algul arvasin, et kõigile)
RockabillySarin
60000
Kasutaja avatar
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Jussu » 08. Märts 2010, 17:06

Oleksin ka filmist rohkemat oodanud. Visuaalid olid head, kuid oleksid ka mitte-3D'na sama mulje jätnud.

Lugu oli masendavalt üheülbaline, ilmselgelt orientatsiooniga lapspublikule. Rohkem sürrealismi ja mitmekihilisust palun!
Päevakoer ja fantoomkass olid lahedad. Kuid see on ka kõik, lihtsalt lahedad.
Depp sai veidi ringi taielda ja tantsu lüüa?!?, kuid midagi väga põnevat tema rollisoorituses polnud. Sama võib öelda ka kõigi teiste näitlejate kohta. (Irooniline et Burton oma naisel suure peaga värdjat laseb mängida.)

Mannetu. 5/10
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Peterzel » 17. Märts 2010, 21:20

raamatu fantaasiad olid tehniliselt hästi teostatud, oli huvitav vaadata. Päris näitlejad ja arvutitegelased sobisid hästi kokku. Helena Bonham Carter tegi hea rolli. Tühja kah, et story igavavõitu oli, raamatust endast pole ma kunagi midagi positiivset arvanud.

8/10
Peterzel
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Kickflick » 17. Märts 2010, 22:54

Selline keskmine oli. Sisuliselt ei üllatatanud millegagi, aga uhke "visuaalorgasmi" sai küll kätte. :)) Midagi muud eriti filmi kohta rääkida ei oska, aga tahtsin seda öelda veel, et 3D prillid on ikka kuradi ebamugavad, kogu pea hakkab valutama, kui neid kanda, keegi võiks midagi seal ette võtta nendega. :? 5/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 20. Märts 2010, 17:25

Meeldis küll, võib-olla seepärast, et olen igasuguste laste fantaasiaseikluste fänn, ehkki mida aeg edasi läheb, seda olulisemaks muutub selles žanris võimalikult vägevate visuaalide kasutamine ja tähtsusetumaks meeldejääv lugu ja toredad tegelased, ehkki suurem osa "Alice in Wonderlandi" karakteritest mulle istusid, eriti Creshire Cat ning see väike hiir oma nõelaga. Tempo langes tunduvalt siis, kui Alice jõudis kuninganna lossi, siis kaotas film oma ilusa pildialbumi efekti ja muutus tunduvalt igavamaks, küll aga kompenseeris selle väga lahe võitlus jabberwockyga. Häiris aga väga Crispin Gloveri mängitud Stayne, sest tema keha oli vist tervenisti tehtud arvutiga ja see nägi kohati väga kehv välja.

6/10

Kirjutasin pikemalt siin...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Pixie » 22. Märts 2010, 17:50

Täitsa hea film. :) Tegelased ja miljöö olid huvitavad, leidus nii iuu- kui ka naljahetki. Eriti naerutasid Anne Hathaway tegelane ja suure peaga tädi. Kohati veidi etteaimatav, eriti lõpp, kuid siiski igati nauditav film.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas LauraOlen » 22. Märts 2010, 20:13

Mul võiks ka kodus selline olevus olla.
Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Wisegirl » 23. Märts 2010, 15:59

Vägagi vaatemänguline ja huvitav vaadata.
Minu jaoks igal juhul sügavamõttelisem kui steriilne "Avatar". Alice tegi läbi arengu tüdrukust neiuks; põhimõtteliselt saab iga olulisemat tegelast süvitsi analüüsida, pole nad nii pinnapealsed midagi.

3D ei hakka mulle vist kunagi väga meeldima, kuigi "Alice" oli esimene 3D film, mida ma täiel rinnal nautisin. Forum Cinemas prillid on vastikult ebamugavad (aga paremad kui nende esimesed prillid), Cinamoni pole jõudnud prille proovima.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas bangbang » 24. Märts 2010, 13:35

Cinamonis on minu arust 3D prillid mugavamad, sest need ei ole nii rasked kui Forum Cinemas. Mulle meeldis jällegi Avatari 3D film rohkem kui Alice, isegi sisu poolest. Jussu eespool mainis, et Alice´i visuaalid oleks ka mitte-3D´na sama mulje jätnud, olen sellega täitsa päri. "Visuaalorgasmi" no vot ei saanud, aga film iseenesest meeldis küll, kuigi arvasin, et see uhkem on. Kõige lemmikumateks tegelasteks olid seal teenritest konnad ja ahvid. Helena Bonham Carteril oli väga uhke ja huvitav tegelane, kuid Anne Hathaway tegelane nägi kohati liiga transvestiit välja. Filmi lõpus võitlusstseen jäi ka kuidagi mannetuks, Alice`i auku kukkumine oli sellest isegi võimsam ja efektsem. Aga kui ninasõõrmeid lõikav popcorni rasvahais välja arvata, oli väga hea filmielamus. 7/10
bangbang
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Weirdo » 25. Märts 2010, 22:00

Helena Bonham Carteri näitlejatööst pole ma ilmselt nii vaimustuses kui teised siin. Aga noh, ülejäänud pundist oli koos Deppiga muidugi tunduvalt parem. Huvitav, kas Helenal oli pärast neid röökimisstseene häält üldse alles järgmiseks päevaks? Kõvad kopsud, peab ikka mainima. :)) Minu jaoks tegi ikkagi kõige parema töö Depp, ütleksin seda ka siis, kui Deppi ei fännaks. Anne Hathaway pole mulle mitte kunagi meeldinud ning kogu see tema karakter (eriti see kätekiiks...) mõjus küllaltki häirivalt. Alice'i osatäitja Mia Wasikowska polnud ka midagi erilist mu jaoks, neutraalne.

Kaks tegelast, kelle peale numminaator täitsa põhja läksid, olid Cheshire cat ja see hiireke. Kui kuskil sellist filmi omale väga sarnast karvast mänguasi-kassi müüdaks, ostaks kohe ära :)) 3D kohta nii palju, et mõned stseenid olid küll äärmiselt maalilised (burtonlikult).

Kõige hämmastavam moment minu jaoks oli see Mad Hatter'i tants...no tõsiselt mad ikka. Rääkimata sellest, et kogu see Mad Hatter'i karakter oli täiesti geniaalne.
Juba trailerit ning pilte vaadates jäid need Hatteri silmad kummitama, aga pärast filmi hõljusid ikka eriti pikka aega silme ees.

Just mõni aeg tagasi lugesin "Alice in Wonderland" läbi ja ei avaldanud üldiselt üldse muljet paraku. Idee poolest ju iseenesest hea, kuid teostus ei mõju. Sama ka Peter Pan'iga.
Igal juhul ootaksin järgmiseks Burtonilt midagi omaloomingulist. Selles mõttes, et mitte mingit remake'i, muusikali või raamatu linastamist, vaid midagi täiesti uut ja geniaalset tahaks. Ma saan aru, et paljudele inimestele käib see pidev Depp-Burton koostöö nii pinda, aga minu meelest on nad lihtsalt võrratult hea tiim :) Ahjaa, ja minu meelest see kõvas šoti aktsendis tekst, mida Depp vahepeal tegi, mõjus eriti tõetruult, mida aga ei saanud Finding Neverland'i osa kohta öelda. Aga noh, pole ma ise šotlane ning seega võib mu hinnang täiesti vale olla.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 25. Märts 2010, 22:07

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Dzeiku » 30. November 2010, 17:40

Kuidagi igavavõitu, meeldis ainult kass.

5/10
Dzeiku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Re: Alice imedemaal (2010)

PostitusPostitas CM-Girl » 28. Aprill 2012, 13:07

Visuaalselt tõesti väga ilus. Good imagination. Suurepärased näitlejad, mõne erandiga ehk. Mia Wasikowska meeldis kõige vähem. Esimestest sekunditest meeldis kohe Irvitav kass. Cute and just awesome. Hea film, aga teist korda tõenäoliselt ei vaataks.

8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Alice imedemaal (2010)

PostitusPostitas Rasmus » 28. Aprill 2012, 13:17

Ei meeldinud. Eestikeelne versioon oli eriti häiriv. 6/10 maksimaalselt.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist