Helena Bonham Carteri näitlejatööst pole ma ilmselt nii vaimustuses kui teised siin. Aga noh, ülejäänud pundist oli koos Deppiga muidugi tunduvalt parem. Huvitav, kas Helenal oli pärast neid röökimisstseene häält üldse alles järgmiseks päevaks? Kõvad kopsud, peab ikka mainima.

Minu jaoks tegi ikkagi kõige parema töö Depp, ütleksin seda ka siis, kui Deppi ei fännaks. Anne Hathaway pole mulle mitte kunagi meeldinud ning kogu see tema karakter (eriti see kätekiiks...) mõjus küllaltki häirivalt. Alice'i osatäitja Mia Wasikowska polnud ka midagi erilist mu jaoks, neutraalne.
Kaks tegelast, kelle peale numminaator täitsa põhja läksid, olid Cheshire cat ja see hiireke. Kui kuskil sellist filmi omale väga sarnast karvast mänguasi-kassi müüdaks, ostaks kohe ära

3D kohta nii palju, et mõned stseenid olid küll äärmiselt maalilised (burtonlikult).
Kõige hämmastavam moment minu jaoks oli see Mad Hatter'i tants...no tõsiselt mad ikka. Rääkimata sellest, et kogu see Mad Hatter'i karakter oli täiesti geniaalne.
Juba trailerit ning pilte vaadates jäid need Hatteri silmad kummitama, aga pärast filmi hõljusid ikka eriti pikka aega silme ees.
Just mõni aeg tagasi lugesin "Alice in Wonderland" läbi ja ei avaldanud üldiselt üldse muljet paraku. Idee poolest ju iseenesest hea, kuid teostus ei mõju. Sama ka Peter Pan'iga.
Igal juhul ootaksin järgmiseks Burtonilt midagi omaloomingulist. Selles mõttes, et mitte mingit
remake'i, muusikali või raamatu linastamist, vaid midagi täiesti uut ja geniaalset tahaks. Ma saan aru, et paljudele inimestele käib see pidev Depp-Burton koostöö nii pinda, aga minu meelest on nad lihtsalt võrratult hea tiim

Ahjaa, ja minu meelest see kõvas šoti aktsendis tekst, mida Depp vahepeal tegi, mõjus eriti tõetruult, mida aga ei saanud Finding Neverland'i osa kohta öelda. Aga noh, pole ma ise šotlane ning seega võib mu hinnang täiesti vale olla.