Kõik meestest

Vse o mužcinah (2016)

0 / 10

0 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Enjoy Movies, Fresh Film
Riik: Venemaa
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 02.09.2016
Lavastaja(d): Mikhail Zhernevsky
Leonid Margolin

Meestest rääkides meeldib naistele alatasa liialdada. Ikka kuuleb lugusid sellest, et tõeline mees pakub turvalisust, tähelepanu ja raha. Meestel on aga tuhat voorust ja puudust. Naistele meeldib rääkida meestest, neid imetleda ja kritiseerida. Muide, ka meestele meeldib rääkida naistest. Mehi ja naisi lausa kisub üksteise poole, see on kui igavikuline kahevõitlus.

Filmis "Kõik meestest" näeme üdini ausaid ja teravaid dialooge. Meile näidatakse meeste loomuse kõiki tahkusid. Filmi loojad tahtsid näidata, miks kõik mehed väärivad armastust ja austust, isegi kui esmapilgul tunduvad nende teod kummaliste ja arusaamatutena.

Filmi tegelased satuvad uskumatult täbaratesse olukordadesse, kust tuleb iga hinna eest leida väljapääs. Loo peategelane (Dmitriy Nagiev) on elupõline taksojuht, kes seob kõiki filmi meestegelasi. Tal tuleb kuulata meeste probleeme ja anda neile väärt nõu anda. Kuidas meeldida kaks korda nooremale naisele? Kuidas veenda naist minema swingerite klubisse? Kas piisab, kui kinkida oma naisele vaid lilli?

Mehed peavad alati olema valmis keerulisteks otsusteks ja tõelisteks tegudeks. Naistele tuletab see film aga meelde, miks mehed väärivad armastust.

Pildid

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga