6 kangelast

Big Hero 6 (2014)

6 / 10

3 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Märul, Seiklus, Animatsioon
Stuudio: Walt Disney Studios Motion Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 23.01.2015
Lavastaja(d): Don Hall
Chris Williams

Hiro on 14-aastane robootikageenius, kes veedab enamus oma vabast ajast osaledes salajastes robotivõitlustes. Kuid tema vanemale vennale, Tadashile, see aga väga ei meeldi, kuna ta arvab , et Hiro raiskab vaid oma potentsiaali asjadele, mis pole seda väärt, mistõttu otsustab ta viia oma väikse venna enda ülikooli robootikalaborisse külastuspäevale.

Olles üllatunud kogu laborist, otsustab Hiro sinna õpingutele kandideerida, esitledes ülikooli iga-aastasel näitusel oma geniaalset projekti, milleks on mikrobotid - väiksed robotid, mis on kokku ühendudes võimelised võtma mistahes vormi. Ent ülikoolis leiab aset tulekahju, mille tulemusena hukkub tema vend ja hävineb tema projekt. Hiro satub masendusse ja muutub erakuks.

Ent ühel päeval aktiveerib ta oma kadunud venna täispuhutava roboti, Baymaxi, kellega ta avastab, et keegi üritab kuritarvitada tema projekti, mida ta arvas hävinenud olevat. Koos oma nelja parima sõbraga otsustavad Hiro ja Baymax peatada selle kurikaela, kes ohustab kogu tema kodulinna ja võib-olla ka tervet maailma.