Frank

Frank (2014)

8 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Komöödia
Stuudio: Runaway Fridge Productions, Element Pictures, Film4
Riik: Suurbritannia, Iirimaa
Kestvus: 1 tundi 35 minutit
Lavastaja(d): Lenny Abrahamson

Frank on salapärane bändiliider, kes kiirgab loomingulisust ja pillub näiliselt ilma igasuguse pingutuseta uusi laule muusikalise koosluse repertuaari. Aga ta kannab suurt papjeemašeest pead, mis varjab tema nägu ja võib-olla ka tegelikku olemust, jättes kummitama küsimuse: kes on Frank ja mis peitub tema peas?

Jon on noor ja roheline muusik/helilooja, kes satub juhuslikult mängima klahvpille Franki avangardistlikku bändi. Ta postitab teiste teadmata videosid ja säutse bändi uue albumi lindistuselt interneti avarustesse. Need äratavad huvi kummalise ansambli vastu ja nad kutsutakse mainekale indiemuusika festivalile esinema. Kas aga Frank ja tema muusikud elavad kuulsuse üle?

"Frank" katsetab, kui palju absurdsust võib mahtuda ühte täispikka mängufilmi ja pakub publikule põhiliselt pisaraid naerust, aga mitte ainult. Paeluvad muusikalised numbrid on elavad esitused võtteplatsilt.

Üle mõistuse humoorika filmi nimiosas teeb näitlemistrikke Michael Fassbender, Joni kehastab tõusev täht Domnhall Gleeson, kaasa lööb ka üks maailma lahedamaid näitlejatare Maggie Gyllenhaal.

http://elektriteater.ee/

Pildid

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga