LEGO film

The Lego Movie (2014)

8.11 / 10

9 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Animatsioon
Stuudio: Warner Bros.
Riik: USA, Austraalia
Kestvus: 1 tundi 40 minutit
Kinodes alates: 07.02.2014
Lavastaja(d): Phil Lord
Christopher Miller
Kavas:
Fv kokkutulek 2014

"LEGO film" on esimene täispikk LEGO seiklus. Arvutianimatsiooni peategelane on Emmet (Chris Pratt - hääl), tavaline ja reegleid järgiv LEGO kuju, keda peetakse ekslikult ülitähtsaks meheks, kes peab maailma päästma. Ta värvatakse võõraste vennaskonda, kes peavad üheskoos peatama õela türanni, aga Emmet pole sellise rännaku jaoks kaugeltki valmis.

Tema peamine vastane on president Äri (Will Ferrell - hääl), krussis närvidega tegevdirektor, kellel on raske korraga maailma vallutada ja oma eluga hakkama saada. Liam Neesoni häälega räägib presidendi võimas käsilane Paha Võmm/Hea Võmm, kes kavatseb Emmeti iga hinna eest kinni nabida. Emmeti kaaslased rännuteel on vana müstik Vippruvius (Morgan Freeman - hääl), karm Metsik, kes peab Emmetit maailma päästjaks ja on talle teejuhiks (Elizabeth Bank - hääl), salapärane Batman (Will Arnett - hääl), jpt.

Lavastajad Phil Lord ja Christopher Miller ("21 Jump Street", "Taevast sajab lihapalle") kirjutasid stsenaariumi, mis põhineb lool, mis omakorda põhineb LEGO mänguasjadel. Filmis on koos populaarsed LEGO kujud ja ka uued tegelased. Fännidele, kes on LEGO uuenduslikest toodetest ja populaarsetest videomängudest juba mitme põlvkonna jagu rõõmu tundnud, pakutakse visuaalselt omanäolist LEGO maailma, mida nad varem näinud ei ole.

www.solariskino.ee