Valed võmmid

Wrong Cops (2013)

0 / 10

0 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Krimi
Stuudio: Realitism Films, CTB Film Company, Rubber Films
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 22 minutit
Lavastaja(d): Quentin Dupieux
Kavas:
PÖFF 2013

Kui juba oled tuttav Quentin Dupieux’ varasemate filmidega ("Kumm") ja eelmisel PÖFFil linastunud "Valega", siis oskad aimata, milline võiks olla ka Dupieux’ uus film "Valed võmmid".

Kaheldava väärtusega koomikuannet näitleja Mark Burnhami (Duke) juures kasutab lavastaja uuesti, tuues politseiniku-tegelase filmist "Eksitus" peategelaseks filmi "Valed võmmid". Nagu ka filmi pealkiri viitab, areneb kogu tegevus pundi saamatute Los Angelese võmmide ümber, kes tekitavad rohkem uusi juhtumeid, kui neid lahendada suudavad. Selle juures teevad nad kõike valesti – alustades surnud rottide laipadesse pakitud kanepi müümisega tänavatel, norides teismelisi, tögades kenasid naisi, tehes lollusi ning lõpetuseks püüab Duke vabaneda oma naabrist, kes parasjagu tema pagasnikus verest tühjaks jookseb.

Asjaolu, et filmis löövad kaasa staarid Marilyn Manson, Eric Roberts või Ray Wise ei aita lõpuni päästa seda, et pole päris selge, kas film on hispter või lihtsalt ääretult veider. Küll need, kes muusiku-filmitegija Mr. Oizo-Quentin Dupieux’ filme teavad, oskavad selle võrratut huumorit lugeda, ning need, kes tema filme ei tea – noh, teid ootab üks omapärane maiuspala.

http://2013.poff.ee/

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga