Kääbik: Smaugi laastatud maa

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

7.5 / 10

12 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Fantaasia, Seiklus, Draama
Stuudio: New Line Cinema
Riik: Usa, Uus-Meremaa
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 13.12.2013
Lavastaja(d): Peter Jackson

Oscariga pärjatud filmitegija Peter Jackson toob vaatajateni filmi "Kääbik: Smaugi laastatud maa", teise osa triloogiast, mis põhineb J. R. R. Tolkieni jätkuvalt populaarsel meistriteosel "Kääbik". Filmitriloogia viib vaatajad Keskmaale 60 aastat enne sündmusi "Sõrmuste isandas", mille kulminatsiooniks oli Oscariga pärjatud "Sõrmuste isand: Kuninga tagasitulek".

Filmis "Kääbik: Smaugi laastatud maa" jätkub peategelase Bilbo Paunaste seiklus rännakul võlur Gandalfi ja 13 päkapikuga, kelle juhiks on Thorin Tammiskilp. Vapra seltskonna eesmärk on võita tagasi Üksildane mägi ja päkapikkude kuningriik Erebor. Rännuseltskond elab ootamatu teekonna esimese osa üle ning liigub edasi itta. Nende teele satuvad kujumuutja Beorn ja hiigelämblike parv ohtlikus Sünklaanes.

Pärast metshaldjate juurest põgenemist rändavad päkapikud Järvelinna ja jõuavad lõpuks Üksildase mäe juurde, kus neid ootab ees kõikidest kõige suurem oht. Selleks on enneolematult hirmuäratav elukas, kes paneb proovile nende vapruse, sõpruse ja rännaku mõistlikkuse – draakon Smaug.

www.solariskino.ee