Härra Morgani viimane armastus

Mr. Morgan's Last Love (2013)

6 / 10

5 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Draama
Stuudio: Bavaria Pictures
Riik: USA, Saksamaa, Belgia, Prantsusmaa
Kestvus: 1 tundi 56 minutit
Kinodes alates: 25.10.2013
Lavastaja(d): Sandra Nettelbeck

"Härra Morgani viimane armastus" on sakslanna Sandra Nettelbecki ("Bella Martha", 2001) liigutavalt südamlik lugu ootamatust sõprusest, mille peaosades teevad sümpaatsed rollid kahekordne Oscari-võitja Sir Michael Caine (Christopher Nolani Batmani triloogia) ja Clémence Poésy ("127 tundi", "Palgamõrvarid Brügges").

Matthew Morgan (Michael Caine) on endine ülikooliproferssor, kes kolis koos oma naise Joaniga (Jane Alexander) Pariisi pensionipõlve veetma. Pärast naise surma veeretab löödud mees päevi õhtusse kui kuutõbine, kuni ootamatu kohtumine ta elule tagasi äratab. Härra Morgan sõbruneb noore prantslannaga, kelle relvitukstegev vitaalsus ja vankumatu optimism sunnivad ka lootuse kaotanud vanamehe tagasi õnne poole komberdama.

Nende igapäevaste jalutuskäikude ajal läbi Pariisi, lõunate ajal parkides ja väljasõitudes maale avastab see ootamatu paar sõpruse võlu, hea kaaslase seltskonnast tulenevat lohutust, kübeke romantikat ja perekonna tähenduse. Nende elu õppetundide kaudu leiavad nad kumbki omal moel taaskord armastuse ja lootuse.

www.forumcinemas.ee

Mr. Morgan's Last Love (2013) on IMDb

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga