Patupuhastus

The Purge (2013)

5.63 / 10

12 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Ulme, Põnevik, Õudus
Stuudio: Universal Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 25 minutit
Kinodes alates: 19.07.2013
Lavastaja(d): James DeMonaco

Mida teeksid sina, kui sul oleks igal aastal üks öö, mil sooritatud kuriteole ei järgne karistust? Õuduspõnevik "Patupuhastus" jälgib ühe perekonna tegemisi selle karistusteta öö jooksul - näeme, kui kaugele on need neli inimest valmis minema, et kaitsta end nende koju tungiva kurjuse eest.

Kuritegevuse ja ülerahvastatud vanglatega võitlust kaotav Ameerika rakendab iga-aastase 12-tunnise perioodi, mille jooksul on lubatud igasugune kuritegelik tegevus (sealhulgas mõrvad). Politseid kutsuda ei saa ja haiglate uksed on lukus. Sel ühel ööl aastas reguleerib kodanikkond end ise ja võimalik karistus neid seejuures ei takista. Sel vägivalda ja kuritegevust täis ööl peab üks pere langetama olulise otsuse - kelleks nad muutuvad, kui ühel hetkel kõlab nende uksel koputus?

Kui sissetungija murrab James Sandini (Ethan Hawke) kinnises kogukonnas asuvasse majja, siis saab sellest alguse sündmusteahel, mis ähvardab lõppeda ühe purunenud perega. Jamesil, tema abikaasal Maryl (Lena Headey) ja nende lastel seisab ees raske öö, mille jooksul peavad nad hoiduma nii väljas varitsevate koletiste kui ka ise nendesarnaseks muutumise eest.

The Purge (2013) on IMDb

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga