Täitsamehed

Stand Up Guys (2012)

5.6 / 10

5 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Krimi
Stuudio: Lakeshore Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 22.03.2013
Lavastaja(d): Fisher Stevens

"Täitsamehed" on karm, kuid liigutav märulikomöödia pensionile läinud gangsteritest, kes ühendavad oma jõud viimast korda üheks suurejooneliseks õhtuks. Peaosades Oscari-võitja Al Pacino, Christopher Walken ja Alan Arkin.

VAL (Al Pacino) on just vabanenud vanglast, kus ta istus 28 aastat, kuna keeldus andmast üles üht endaga lähedalt seotud kurikaela. Tema parim sõber DOC (Christopher Walken) korjab ta peale ning peagi ühinevad nad kolmanda vana sõbra HIRSCHiga (Alan Arkin). Nende side on tugevam kui ei kunagi varem ning üheskoos meenutavad nad vabadust, mida on kaotanud ja kätte võitnud, läinud ja tulnud lojaalsust ning möödunud hiilgepäevi. Ja hoolimata turjale kogunenud aastatest on neil piisavalt jaksu, et oma sõna taas maksma panna. Kuulid hakkavad taas lendama, kui nad üritavad teha tasa kaotatud aastate jagu kelmusi, narkootikume ja seksi.

Paraku on ühel sõpradest ohtlik saladus – üks endine maffiaboss on pannud ta võimatu dilemma ette ning aeg selle probleemi lahendamiseks on otsa lõppemas. Samal ajal, kui meeste legendaarne liit on taas jalgu alla saamas, muutub nende olukord üha rohkem meeleheitlikumaks ning neil tuleb oma minevikuga tõsiselt silmitsi seista.

www.acmefilm.ee

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga