Patune kirg

Passion (2012)

8 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Põnevik, Müsteerium
Stuudio: Integral Film
Riik: Prantsusmaa, Saksamaa
Kestvus: 1 tundi 40 minutit
Kinodes alates: 08.03.2013
Lavastaja(d): Brian De Palma

Pärast viieaastast pausi naaseb veteranrežissöör Brian De Palma ("Scarface", "Mission: Impossible") suurele ekraanile erootilise thrilleriga, mis küttis kirgi 2012.a Veneetsia filmifestivali publiku seas ning ärgitas tuliseid diskussioone.

Filmi keskmes on kaks kaasaegset naist, kes võitlevad oma koha eest halastamatus ärimaailmas. Autoriteetne rahvusvahelise firma juht Christine (Rachel McAdams) otsib iga hinna eest tunnustust ning võimalust raha teenimiseks. Tema töötajal Isabelle´il (Noomi Rapace) puudub enesekindlus ning ta on kergelt mõjutatav, kuid tal on palju suurepäraseid ideid. Kasutades ära Isabelle´i naiivsust, varastab Christine tema miljoni dollari idee ning esitab seda kui oma nägemust. Isabelle otsustab kätte maksta.

Selliseid intriige punuda ning mänge mängida oskavaid vaid naised. Peale töösuhete seob naisi ka voodisuhe ning tänu sellele hakkavad nad teineteist manipuleerima küll võrgutades, domineerides ning alandades. Lõpuks viib see nõiaring Christine´i ja Isabelle´i finišijooneni, milleks on mõrv.

See film on läbipõimunud naiselikust kavalusest ja süütusest, ohjeldamatust kirest ja pettusest. Õrnalt sosistatud sõnad muutuvad kättemaksu plaaniks ja ohvrist saab jahimees.

www.forumcinemas.ee

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga