Musketäride tagasitulek

The Return of the Musketeers (1989)

6 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Märul, Seiklus
Stuudio: Ciné 5, Fildebroc
Riik: Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania
Kestvus: 1 tundi 42 minutit
Lavastaja(d): Richard Lester

On aasta 1649. Kardinal Mazarin (Philippe Noiret) palkab vaesunud D'Artagnani (Michael York) otsima oma kunagisi sõpru, musketäre Athost (Oliver Reed), Porthost (Frank Finlay) ja Aramist (Richard Chamberlain). Inglismaal on võim läinud Oliver Cromwelli (Alan Howard) kätesse ning Mazarin kardab ülestõusu, kuna ta on vangistanud populaarse Beauforti hertsogi (Eusebio Lázaro). D'Artagnan saab Porthose nõusse koos endaga kuninga abiks töötama, kuid Aramis ja Athos keelduvad pakkumisest ning aitavad salaja hoopis hertsogit.

Athos ja D'Artagnan ei suuda hertsogi põgenemist ära hoida ning kardinal saadab nad Londonisse kuningas Charles I (Bill Paterson) päästma. Samal ajal plaanitseb musketäride mõrva nende kahekümne aasta taguse vaenlase mileedi de Winteri tütar Justine (Kim Cattrall). Musketärid peavad jõudma Inglismaale, vältima Justine'i, teenima kuningannat (Geraldine Chaplin) ja kaitsma Beauforti hertsogi poliitilisi reforme.

Film põhineb kaudselt Alexandre Dumas' raamatul "Kakskümmend aastat hiljem" ning on järjeks filmidele "Kolm musketäri (1973)" ja "Neli musketäri".

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga