Maani täis

Smashed (2012)

5.5 / 10

2 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Draama
Stuudio: Super Crispy Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 25 minutit
Lavastaja(d): James Ponsoldt
Kavas:
PÖFF 2012

James Ponsoldti paljukiidetud draamas teeb teeb Mary Elizabeth Winstead elu rolli rängalt rikkis noore naise Kate Hannah'na.

Kate ja tema mees Charlie (telesarja "Halvale teele" staar Aaron Paul) pole loobunud üliõpilaselust, jätkates õpiaastate ohjeldamatut prassimist, mis aja jooksul üha süveneb. Kui paar suudaks enda vastu vähegi aus olla, saaksid nad kohe aru, et on paadunud alkohoolikud. Kate'i ülemus (Nick Offerman) mõistab seda kohe, kui Kate ilmub tööle pea täis, süda paha. Kate’i ähvardab vallandamine. Algklasside õpetajana peakski ta hoobilt vallandama, kuid ülemus saadab ta selle asemel Anaonüümsetesse Alkohoolikutesse. See on Kate’i esimene samm pikal ja raskel teel kainusse, mida raskendab veelgi Charlie huvipuudus Kate’iga sel teel ühineda.

Ponsoldti teine täispikk on viimaste aastate kiidetumaid ameerika sõltumatuid filme – halastamatu, ilustamata kujutus sõltuvusest, mis püsib Winsteadi kartmatul osatäitmisel. Winstead portreteerib Kate’i üksikasjaliselt ja mitmekülgselt karakteri kogu keerukuses, mõistmata teda sõltuvuse pärast hukka, kuid keeldudes ka karmi reaalsust kuidagi lakeerimast. See on kindlasti üks aasta tugevamaid rolle.

http://2012.poff.ee/

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga