Metslased

Savages (2012)

5.5 / 10

9 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Krimi, Põnevik
Stuudio: Ixtlan, Onda Entertainment, Relativity Media
Riik: USA
Kestvus: 2 tundi 10 minutit
Kinodes alates: 28.09.2012
Lavastaja(d): Oliver Stone

Laguna Beachil tegutsevad ettevõtjad Ben (Aaron Johnson), heategevusega tegelev rahumeelne budist, ning tema parim sõber Chon (Taylor Kitsch), endine eriüksuslane ja palgasõdur, tegelevad vägagi tulusa äriga, kasvatades maailma parimat marihuaanat. Neid seob ka omapärane armulugu erakordse ja taltsutamatu iluduse Opheliaga (Blake Lively). Elu Lõuna-Californias on puhas idüll, kuni Mehhiko Baja kartell otsustab oma tegevust sinna laiendada ning nõuab, et poisid hakkaks nendega koostööd tegema. Ja oma tahtmise saamiseks need mehhiklased vahendeid ei vali...

Kartelli armutu juht Elena (Salma Hayek) ning tema parem käsi, jõhker kõrilõikaja Lado (Del Toro) teevad suure vea, alahinnates kolme sõbra vahelist murdumatut sidet. Ben ja Chon alustavad kartelli vastu pealtnäha võitmatut sõda, kasutades seejuures ära narkoagentuuri DEA korrupmeerunud vanemagendi (John Travolta) teeneid. Mäng käib väga kõrgetele panustele ning halastust pole loota kummalgi poolel, sest mõlemad peavad vastaspoolt metslasteks, kes tuleb iga hinna eest hävitada.

Kolmekordne Oscari-võitja Oliver Stone ("Scarface", "Natural Born Killers") naaseb kinolinale raevuka põnevusfilmiga "Metslased", mille staariderikkasse näitlejateansamblisse kuuluvad Taylor Kitsch ("John Carter"), Blake Lively ("Kõmutüdruk", "Külm linn"), Aaron Johnson ("Kick-Ass"), John Travolta ("Pulp Fiction"), Benicio Del Toro ("Narkoäri"), Salma Hayek ("Desperado"), Emile Hirsch ("Into the Wild") ja Demian Bichir ("Che"). Filmi aluseks on Don Winslow’ samanimeline bestseller, mille "New York Times" arvas 2010. aasta 10 parima raamatu hulka.

www.forumcinemas.ee