Naine Ladina kvartalist

La femme du Vème

The Woman in the Fifth (2011)

6.5 / 10

2 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Põnevik
Stuudio: Film4 Productions
Riik: Prantsusmaa, Suurbritannia
Kestvus: 1 tundi 25 minutit
Kinodes alates: 27.07.2012
Lavastaja(d): Pawel Pawlikowski

Ameerika kirjanik Tom Ricks (Ethan Hawke) saabub Pariisi, et olla lähemal oma tütrele, kes elab Tomi eksnaise juures. Olles täielikult pankrotis, võtab ta viimases hädas vastu töö öövahina. Tema uueks töökohaks saab olema kelder, kus tal on vaid üks ülesanne: vajutada nuppu siis, kui selleks vajadust on.

Kuid tema elu Pariisis võtab hoopiski uue pöörde, kui tal tekib vastastikune armusuhe ühe küllaltki salapärase naisega, Margit'iga (Kristin Scott Thomas). Koheselt paneb naine paika reeglid Tomiga kohtumiseks: kohtutakse vaid naise korteris, kohtumise aeg on täpselt kell 5, kaks korda nädalas ning mees ei tohi esitada mitte ühtegi küsimust tema töö või elu kohta.

Ent kui Tomi lähedased hakkavad tema ümber ükshaaval surema, hakkavad Tomil tekkima veidrad eelaimdused. Peagi ilmub tema ukse taha koos mõrvasüüdistusega ka politsei. Üritades nüüd kasutada oma armukese juures tehtud külaskäike alibina, muutub asi hoopis veelgi segasemaks, kuna väidetavalt pole naine oma nii-nimetatud korteris juba viimased 15 aastat elanud.