Gangsterite jahtijad

Gangster Squad (2013)

6.55 / 10

11 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Krimi
Stuudio: Warner Bros. Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 11.01.2013
Lavastaja(d): Ruben Fleischer

"Gangsterite jahtijad" tegevus toimub 1949. aasta Los Angeleses. Kõik käib armutu Brooklynist pärit maffiakuninga Mickey Coheni (Sean Penn) pilli järgi. Ta lõikab kasu nii narko- kui relvaärist, prostitutsioonist ja võimalusel ka igalt kihlveolt, mis sõlmitakse Chicagost lääne pool. Ja ta ei tee seda ainult oma poiste kaitse varjus, vaid talle kuuletuvad ka politsei ning poliitikud. See peaks hoidma vaos ka kõige vapramaid ja elu näinud korrakaitsjaid… välja arvatud ehk üht väikest Los Angelese politseijaoskonna autsaiderite üksust, mida juhib seersant John O’Mara (Josh Brolin) ja Jerry Wooters (Ryan Gosling), kes ühendavad jõud, et purustada Coheni maailm.

Tegelikkuses aset leidnud sündmused on saanud Ruben Fleischeri („Zombieland“) käe all värvika teostuse, taaselustades Los Angelese politseijaoskonna pingutused, et vabastada noor ja äsja arenema hakanud linn ohtliku maffiabossi küüsist.

Filmi peaosades näeme Oscarile kandideerinud Josh Brolinit („Milk“, „Tõeline visadus“) ja Ryan Goslingit („Märtsi iidid“, „Ohtlik sõit“) seersant John O’Mara ja Jerry Wootersi rollis. Kõrvalosades näeme Oscari-kandidaati Nick Noltet („Võitleja“, „Verejäljed“) Los Angelese politseijaoskonna juhi „Whiskey Bill“ Parkeri rollis ning Emma Stone’i ("Rumal pöörane armastus", "Koduabiline") Coheni naise Grace Garaday’na.

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga