Igavesti sinu

The Lucky One (2012)

7.1 / 10

5 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama
Stuudio: Warner Bros. Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 41 minutit
Kinodes alates: 27.04.2012
Lavastaja(d): Scott Hicks

Oscari-nominendist režissööri Scott Hicksi ("Hiilgus (1996)") film viib vaataja romantilisele teekonnale ohtlikust sõjatsoonist New Orleans’i soistele aladele, kus saatus viib kokku kaks inimest.

Seersant Logan Thibault (Zac Efron) naaseb oma kolmandalt Iraagi-missioonilt kaasas ainus asi, millele ta võlgneb tänu oma ellujäämise eest – leitud foto võõrast naisest. Ta saab teada, et naise nimi on Beth (Taylor Schilling) ning otsib ta üles. Logan asub tööle Bethi perekonna koerakasvatusse. Kuigi naise elu on niigi parajalt keeruline ning tal on raske hakata meest usaldama, tekib nende vahel suhe, mis annab Loganile lootust, et Beth on midagi enamat kui lihtsalt nägu tema talismanilt.

Film põhineb Nicholas Sparksi liigutaval armastusromaanil. Sama autori sulest on ilmunud ka "Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is", "Kallis John" jt.

Filmisõbra jaoks on kindlasti huviväärseks detailiks seegi, et linaloo operaatoritöö eest vastutas eestlasest oma ala professionaal Alar Kivilo ("A Simple Plan", "The Bild Side", "Bad Teacher", "Taking Chance" jpt.)

www.forumcinemas.ee