Suur Gatsby

The Great Gatsby (2013)

5.94 / 10

9 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Romantika
Stuudio: Warner Bros. Pictures
Riik: USA, Austraalia
Kestvus: 2 tundi 22 minutit
Kinodes alates: 17.05.2013
Lavastaja(d): Baz Luhrmann

Ainulaadse fantaasiaga stsenarist, lavastaja ja produtsent Baz Luhrmann toob ekraanile F. Scott Fitzgeraldi teose "Suur Gatsby". Ta on andnud klassikalisele loole omapärase visuaalse tõlgenduse, mis taaselustab tolle ajaperioodi moel, nagu seda kunagi varem pole nähtud. Filmi nimiosa mängib Leonardo DiCaprio.

"Suur Gatsby" on lugu Fitzgeraldi moodi kirjanikuhakatisest Nick Carrawayst, kes läheb 1922. aasta kevadel Kesk-Läänest New Yorki. See on lõdva moraali, särava džässi, salaviinakuningate ja börsirallide ajastu. Nickil on oma Ameerika unistus, mille jahil satub ta elama salapärase pidusid korraldava miljonäri Jay Gatsby naabriks. Ühtlasi tutvub ta Gatsby sugulase Daisy ning tema siniverelisest tiiba ripsutava abikaasa Tom Buchananiga. Nicki tõmbab superrikaste elu täis illusioone, armastust ja pettust. Olles kõige selle tunnistajaks, hakkab ta kirjutama lugu võimatust armastusest ja unistustest ning plahvatuslikust tragöödiast, mis peegeldab tabavalt ka tänapäeva elu ja probleeme.

Oscarile kandideerinud DiCaprio ("J. Edgar", "Aviaator") mängib Jay Gatsby’t ja Tobey Maguire’t võib näha Nick Carraway rollis. Daisy ja Tom Buchanani rollis astuvad üles Oscari-nominent Carey Mulligan ("Haridus") ja Joel Edgerton.

www.acmefilm.ee

Pildid

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga