Ühe hiinlase juhtum

Un cuento chino

Chinese Take-Away (2011)

8 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Pampa Film, Tornasol Films, Televisión Federal (Telefe)
Riik: Argentiina, Hispaania
Kestvus: 1 tundi 33 minutit
Lavastaja(d): Sebastián Borensztein
Kavas:
PÖFF 2011

Roberto on vaikne mehike, kellele meeldib elu väikesi rõõme nautida. Ta peab oma suguvõsa vana poodi, elab üksinda oma vanas majas ja tegeleb päevast päeva sama asjaga; tundub, nagu oleks ta ehitanud enda jaoks kaeviku, kus mitte miski ega mitte keegi ei suuda tema universumit kõigutada. Ühtäkki aga muudab tema maailma kummaline vahejuhtum: autost, mis seejärel kiiresti ära sõidab, visatakse välja mees, kes oskab ainult hiina keelt ega tunne Buenos Aireses mitte kedagi.

Roberto tunneb endas sundi meest aidata ja ilma et ta sellest isegi aru saaks, satub hiinlane tema üksildasse majja. Mehe kummaline sealviibimine vallandab kentsakate situatsioonide jada selles magushapus ja kohati mustas komöödias.

Suhtlemisnappusest tekkinud probleemid, vahemaad inimeste vahel ja hirm elu ees on vaid mõned teemadest, mida teravmeelselt lahatakse selles armsas ja köitvas filmis, mis publiku kiiresti ja nauditavalt endasse haarab. Kuid õrnusest tulvil tragikomöödial on veel üks oluline trump: siin astub üles üks kõigi aegade parimaid Argentina näitlejaid, Ricardo Darin, esitades publiku lummamiseks omaenda versiooni filmist "Enam paremaks minna ei saa".

http://2011.poff.ee/

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga