Teine Maa

Another Earth (2011)

8 / 10

8 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Ulme, Draama
Stuudio: Artists Public Domain
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 32 minutit
Kinodes alates: 20.11.2011
Lavastaja(d): Mike Cahill
Kavas:
PÖFF 2011

"Mis siis, kui me polegi üksi?" küsib Mike Cahilli film "Teine Maa". Mis siis, kui veel kusagil meie universumis leidub elusolendeid? Mitte tulnukaid, vaid päris inimesi. Mis siis, kui minul ja sinul on kusagil teisik? Äkki saame me tänu oma teisikutele võimaluse veel teistki korda elada, et parandada esimeses tehtud vigu ja ennetada õnnetusi?

Sundance’i festivalil üllatusena kaks preemiat pälvinud film "Teine Maa" täpselt sellest räägibki – see on lugu noorest naisest, kes jääb autoroolis istudes vahtima öötaevas kumavat sinist objekti ning põhjustab kogemata ühe avarii. See taevane ilmutis ongi teine Maa, meie planeedi teisik, kus elavad meie endi teisikud, ning sellest ammutab naine lootust, et ta suudab korvata enda tekitatud hävingu.

Selles kunstilises ulmefilmis, mis ilmus välja eikusagilt, võitis Sundance’i festivalil kaks preemiat ja teenis kriitikuilt lauskiitust, täidavad peaosi william Mapother telesarjast "Teadmata kadunud" ja Brit Marling, kes on ühtlasi filmi kaasstsenarist ja produtsent. Paljud usuvad, et Marling tõuseb peagi USA näitlejate seas tippu, ning see film selgitab, miks.

http://2011.poff.ee/

Osades

Brit Marling "Rhoda Williams" Raha võim (2012)
William Mapother "John Burroughs" Vimm (2004)
Kumar Pallana "Purdeep" Teine Maa (2011)

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga