Täitsa lõpp

That's It! (2011)

6.5 / 10

2 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Seiklus, Ulme
Stuudio: Kinobuss MTÜ
Riik: Eesti
Kestvus: 1 tundi 20 minutit
Kinodes alates: 11.11.2011
Lavastaja(d): Sander Maran
Maarja Hindoalla
Kunnar Viira
Janar Aronija
Andri Peetso
Karl Kalvik
Jürgen Volmer
Priit Põhjala
Norman Tamkivi
Piret Krustok
Priit Joonas
Andres Luidre
Piret Meinberg
Veljo Otsason
Kristo Aav

Käes on Detsembrikuumus ja jõulud, aga väljas lõõmab päike. Miski on mäda! Maiade kalender ennustab kohe saabuvat maailma lõppu ja eestlased on sattunud justkui Hukkunud Alpinisti Hotelli – kes proovib kavalusega pääseda, kes allub Hullumeelsusele ja laseb sel end lõpuni kanda. Mõni otsustab saatusele vastu sammuda ja oma elu armastusele südant puisata – nagu Rait, kelle silm on lauljatari, Viimse reliikvia Lenna Kuurmaa peale langenud. Aga tema parim sõber Mihkel, nagu Tulnuka-Valdis, saab obaduse vastu pead ja kuuleb kahelt päikeselt, et õige tee maailma päästa on hoopis seesama Lenna jumalatele ohverdada.

Siseneb Somnambuulne Brenda. Mõtlik tütarlaps, kes peidab endas hullumaja minevikku ja keerulist suhet emaga. Noored tahavad suunduda igaüks oma teed, aga saatus ja maailma lõpu ootusest tulenev segadus viivad neid vaid ühes suunas – Tuhamägedesse! Nagu Toots ja Teele, ei mõista ka Mihkel ja Brenda kohe, et nad on loodud teineteise jaoks. Ja nagu Nipernaadi, ei taju Rait, et keegi otsib ka teda taga. Ent lootus sureb viimasena ning õnneks saabub ka lõpp...

Tulemuseks on 80-minutiline, ilmatu tempoga roadmovie läbi Eesti kulgemisest, raskuste ületamisest ja armastuse leidmisest.

http://filmitalgud.ee/

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga